Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
29-06-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3147 keer bekeken
  •  
GraceDieu

© Mandarin Films / Scope Pictures

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nog lopende series dit weekend...

All Creatures Great and Small S02 (vrijdag 30/06, NPO 2) De ouders van James komen langs en hij moet laten weten of hij weer thuiskomt. Op maandag volgt nog de kerstspecial en dinsdag start het derde seizoen. Lees de recensie.

Anoniem (vrijdag 30/06, NPO 1) Saar wil haar gezin beschermen en vraagt haar vader om een gunst. Jurre ligt in het ziekenhuis en de politie heeft een aantal vragen. Mia wordt door Stef ingeschakeld om de rat te vinden. Lees ons interview.

Das Boot S03 (vrijdag 30/06, NPO 2) De U-949 wordt al eerder in Portugal verwacht en dus moet er vaart gemaakt worden. Het plan van Hoffman en Forster geslaagd en Hofmann kan als held terug naar Duitsland. Lees de recensie.

McDonald & Dodds S03 (zaterdag 01/07, NPO 2) In een weiland wordt het stoffelijk overschot van een zakenman uit Bath aangetroffen. Degene die daarvoor verantwoordelijk is lijkt een vreemd en persoonlijk spelletje te spelen met Dodds.

Enemy of the People (zaterdag 01/07, NPO 3) Uit videobeelden blijkt dat Tolonen de moordenaar kende, maar de dader is onherkenbaar. Katja's onderzoek wordt tegengewerkt, maar ze laat zich niet kennen en besluit nog dieper te graven.

Films dit weekend...

Grâce à Dieu (vrijdag 30/06, NPO 2) Frans-Belgisch drama van François Ozon (The Swimmers) over drie mannen die tijdens hun jeugd door dezelfde priester misbruikt werden en nu als volwassenen samen op zoek gaan naar gerechtigheid.

Theo en Thea en de ontmaskering van het tenenkaasimperium (vrijdag 30/06, NPO 3) Komische film over de door Arjan Ederveen en Tosca Niterink gespeelde typetjes met de kenmerkende voortanden, die Sneeuwwitje willen verfilmen.

Nieuwe series na het weekend...

Dertigers S04 (maandag 03/07, NPO 3) Dramaserie waarin oude vrienden te maken krijgen met dilemma’s op het gebied van werk, gezin en liefde. Vier afleveringen per week, die ook steeds online vooruit te kijken zijn. Lees ons interview.

All Creatures Great and Small S03 (dinsdag 4/07, NPO 2) Historische dramaserie over de jonge dierenarts James Herriot (Nicholas Ralph), die vanuit de grote stad Glasgow verhuisd is naar het kleine dorp Darrowby. Lees de recensie.

Nog lopende series na het weekend...

De droom van de jeugd (woensdag 05/07, NPO 3) Het is 1989. Suus vindt troost bij pastoor Louis. Max maakt de val van de Berlijnse muur mee en wordt vergezeld door persfotograaf Hans. Frans wordt beroepsmilitair. Lees de recensie.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!