Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Praat Mee - Spelregels

Bij BNNVARA maken we graag dingen bespreekbaar. We stellen vragen en starten discussies. Dat kan nu ook op onze websites door te reageren en met elkaar in gesprek te gaan. Dat gesprek houden we graag netjes. Je mening geven mag, graag zelfs. Maar ga altijd respectvol met elkaar om. Daar zijn deze spelregels voor.

- Zie je een bijdrage staan die naar jouw mening niet aan de spelregels voldoet? Meld het de redactie.

- We hebben het recht deze spelregels toe te passen, maar we zijn daartoe niet verplicht.
We hebben ook het recht om de spelregels aan te passen.

- Om te reageren heb je een account nodig bij BNNVARA. Nog geen account? Meld je hier aan. Je moet registreren met een bereikbaar e-mailadres. Aanmelden met tijdelijke adressen is niet toegestaan.
Het is niet toegestaan om via verschillende accounts reacties te plaatsen.

- Reacties die geen betrekking hebben op een gestelde vraag of lopende discussie, kunnen worden verwijderd. Reacties die tekst, foto’s of ander (auteursrechtelijk) beschermd materiaal van derden bevat, kunnen worden verwijderd of aangepast.

- Het plaatsen van namen en/of persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers, foto’s, etc.) is niet toegestaan.

- Commerciële reacties die advertenties of links bevatten zijn niet toegestaan.

- Aanstootgevende content kan worden verwijderd. URL’s zijn alleen toegestaan als de website waarnaar wordt verwezen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend is.

- De redactie mag reacties verwijderen die in strijd zijn met onze spelregels. De redactie kan het bij sommige artikelen de reacties helemaal uitschakelen.

- Als er sprake is van een reactie die bij ons gemeld wordt en die onrechtmatig is, dan kan deze worden verwijderd door de redactie. Dat geldt ook voor reacties die oproepen tot geweld of bedreigend of discriminerend zijn.
In die gevallen kunnen wij ook worden verplicht om gegevens over je account ter beschikking te stellen aan derden.

- Het account van geregistreerde gebruikers die zich niet aan de regels houden kan door de redactie (tijdelijk) worden gesloten. Sluiting van het account betekent dat de toegang wordt ontzegd tot de gehele BNNVARA-accountomgeving.
Bij vragen kan er contact opgenomen worden met de afdeling Publieks- en Ledenservice of via het contactformulier.

- De reactie mogelijkheid is ingericht om dingen bespreekbaar te maken, vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.
Vragen die gericht zijn aan redacties en die geen betrekking hebben op de inhoud van het item, een gestelde vraag of lopende discussie, kunnen worden verwijderd. Deze vragen kunnen gesteld worden via het contactformulier op de betreffende site. 

- Voor meer informatie over het privacybeleid van BNNVARA en de algemene voorwaarden verwijzen wij naar https://www.bnnvara.nl/algemene-voorwaarden en https://www.bnnvara.nl/privacy-en-cookie-statement.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!