Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

ANBI-status

BNNVARA staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI moet 90% van haar inzet richten op het algemeen belang. Niet alleen voor BNNVARA is het belangrijk om een ANBI verklaring te hebben, maar ook voor donateurs. Giften of donaties aan een ANBI zijn aftrekbaar voor de belasting. Lees hier meer over de geldende regels voor belastingaftrek.
Anbi-status

BNNVARA heeft de status ANBI-instelling.

Statutaire naam

Omroepvereniging BNNVARA
  • Inschrijfnummer Handelsregister: 58742638
  • RSIN/fiscaal nummer: 8531 62 402

Algemene contact gegevens

Wim T. Schippersplein 3 (Media Park)
1217 WD Hilversum
Nederland

Contact@bnnvara.nl
0900 0123 op werkdagen (9:00-17:00)

Waar staat BNNVARA voor

BNNVARA is een onafhankelijke, ideële mediaorganisatie die haar nek uitsteekt voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving.

Waar gaat BNNVARA voor

We hebben een wereld voor ogen met gelijke kansen voor iedereen. Een duurzame, inclusieve samenleving waarin echt gedeeld wordt in de welvaart en het plezier. Met nieuwsgierigheid naar de ander en begrip voor elkaar.

Wat doet BNNVARA

Wij maken content die ertoe doet. Nieuwe, inclusieve en waardevolle verhalen die mensen raken en iets teweeg brengen. Wij maken dingen bespreekbaar, doorbreken taboes en willen de best verkrijgbare versie van de waarheid boven tafel krijgen. We starten belangrijke discussies en houden die net zo lang levend tot er iets verandert: we laten niet los. We ontwikkelen de juiste vorm bij de inhoud. Op een manier die verrijkt, verrast, laat lachen en aan het denken zet. Volgens journalistieke regels waar nodig: met hoor en wederhoor. En op het randje waar het kan, ook als dat soms schuurt. Onze kwaliteit is hoog, onze drempel is laag.

Jaarverslagen en verantwoording

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!