Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Ben jij ook voor? Doe mee!

Bij BNNVARA hebben we allemaal een ding gemeen: we hebben een wereld voor ogen met gelijke kansen voor iedereen. Een duurzame, inclusieve samenleving waarin iedereen deelt in de welvaart en het plezier. Alles wat we maken, staat in het teken daarvan.

Met onze programma’s maken we dingen bespreekbaar, doorbreken we taboes en willen we de best verkrijgbare versie van de waarheid boven tafel krijgen. We starten belangrijke discussies en houden die net zo lang levend tot er iets verandert: we laten niet los.

We laten je graag zien waar we mee bezig zijn. Want alleen met jou erbij gebeurt er iets. Dan krijgen we reactie en discussie. Dan kunnen we onderzoeken, luisteren en vragen stellen. Ook aan onszelf. Zo blijven we in beweging en verandert er echt iets. Dus volg, deel en reageer (binnenkort). Daar zijn we voor.

Volg je favoriete titel

Vanaf nu is het mogelijk om jouw favoriete BNNVARA-titel te volgen. Dit kan je doen door bovenaan op de site van de BNNVARA-titel te klikken op "Volgen", als je ingelogd bent.

Wanneer je een titel volgt, leren wij je beter kennen en stemmen wij onze online aanbevelingen af op jouw interesses. In de nabije toekomst kun je ook aangeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden over een titel die je volgt en kun je ook onderwerpen volgen.

Like een artikel of video

Iedereen heeft wel een keer een artikel of een video op sociale media geliket. Ook op de BNNVARA-sites kun je veel van wat wij maken 'liken'. Want als wij weten wat jij leuk vindt, kunnen we je nog meer van dat moois tonen.

Nieuwe profielpagina

We hebben een nieuwe profielpagina voor jou beschikbaar gemaakt, zodat je daar steeds meer van jouw eigen voorkeuren en instellingen op kunt terugvinden. Bekijk hier de (preview) profielpagina. Lees er onderaan deze pagina meer over.

Als eerste stap zie je op het profiel de titels van BNNVARA die jij volgt. De komende tijd zullen er steeds meer nieuwe opties tevoorschijn komen. Via het profiel kan je ook naar de accountinstellingen zoals je gewend was op Mijn BNNVARA.

Persoonlijke aanbevelingen & 'Populair bij BNNVARA'

We vinden het belangrijk onze gebruikers artikelen, video's en audio te tonen die populair zijn bij BNNVARA maar ook die bij hun voorkeuren aansluiten. We moeten daarom wel weten wat deze voorkeuren zijn om te kunnen aanbevelen en daarom wordt er op dit moment gebruik gemaakt van de gevolgde titels en de 'likes' die gegeven zijn aan artikelen of video's.

Deze aanbevelingen zie je o.a. terugkomen onderaan onze artikelen, samen met de populaire items van BNNVARA. 
We werken er hard aan om deze aanbevelingen ook op andere plekken te tonen, zoals na of tijdens het kijken van een video.

Brandnavigatie

De Brandnavigatie (de 'slider' bovenaan bnnvara.nl) is gelanceerd om ons interessante en brede aanbod kenbaar te maken aan de bezoeker. In deze slider wordt onder andere getoond waar BNNVARA allemaal voor staat en dat betekent dat al onze titels hierin voor kunnen komen.

Met de brandnavigatie hopen wij de bezoekers te bewegen tot het bekijken van meer en andere artikelen en video's, dan zij in eerste instantie zelf zouden zoeken.

Houd deze pagina in de gaten

We zijn nu pas begonnen met de eerste stapjes in jouw persoonlijke en interactieve ervaring op onze websites. We hebben grootse plannen voor dit jaar. Bijvoorbeeld:

- Op de hoogte blijven van gevolgde titels
- Reageren op onze artikelen en video's
- Bewaren van artikelen en video's in jouw profiel
- Langer of beter doorkijken van onze video's
- En nog veel meer!

profielpagina

BNNVARA-profiel

  • Aanbevelingen
    Meld je aan en krijg meer artikelen, video en audio te zien die jij écht leuk vindt.
  • Titel volgen
    Volg een titel en word straks op de hoogte gehouden van jouw favorieten.
  • Binnenkort
    Artikelen en video’s bewaren, reageren, langer doorkijken en nog veel meer!
Geef me een preview