Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Nimona, Papadag, Jack Ryan, Najib Amhali en meer

  •  
29-06-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
956 keer bekeken
  •  
Papadag

© Elmer van der Marel / AVROTROS

Daarnaast is vanaf komende maandag ook het vierde seizoen van Dertigers vier keer per week te zien op televisie bij NPO 3.

Nimona (vrijdag 30/06, Netflix) Animatiefilm van de makers van Big Hero 6 en Ice Age waarin een futuristische ridder (Riz Ahmed) hulp krijgt van een chaotische tiener met een unieke gave (Chloë Grace Moretz). Lees de recensie.

Celebrity (vrijdag 30/06, Netflix) Zuid-Koreaanse dramaserie over een vrouw die plotseling verandert in een superster op social media, maar de met macht, roem en geld gevulde wereld van influencers blijkt echter levensgevaarlijk te zijn.

Is It Cake? S02 (vrijdag 30/06, Netflix) Competitieve realityshow waarin taartkunstenaars replica’s maken van handtassen, naaimachines en andere objecten, waarna beroemde gasten mogen raden of het gemaakt is van cake of toch niet.

Jack Ryan S04 (vrijdag 30/06, Amazon Prime Video) Spionageserie waarin de door Tom Clancy bedachte CIA-man Jack Ryan (John Krasinski) ontdekt dat een drugskartel samen is gaan werken met een terreurgroep. Lees de recensie.

Papadag (zaterdag 01/07, Netflix) Na een maand uitstel komt Papadag alsnog naar Netflix: de serie volgt een stel vaders die steun zoeken bij elkaar terwijl ze dealen met kinderen, (ex)partners, werk en (schoon)ouders. Bekijk de trailer.

Najib Amhali: Waar was ik? (zaterdag 01/07, Netflix) Comebackshow van Najib Amhali die een jaar eerder nog 120 voorstellingen moest cancelen. De cabaretier vertelt ongefilterd over zijn verslavingen aan drank, cocaïne en gokken.

Young Sheldon S06 (zaterdag 01/07, HBO Max) Spin-off van The Big Bang Theory, waarin we zien hoe Sheldon Cooper (Ian Armitage) met zijn familie opgroeit in Texas. Jim Parsons, die Sheldon speelde in de eerdere serie, is de voice-over.

Unknown: The Lost Pyramid (maandag 03/07, Netflix) Documentairefilm over een aantal archeologen die opgravingen doen in Egypte. Ze stuiten op eeuwenoude tombes en artefacten terwijl ze zoeken naar een verloren geraakte piramide.

Dertigers S04 (maandag 03/07, NPO 3) Dramaserie waarin oude vrienden te maken krijgen met dilemma’s op het gebied van werk, gezin en liefde. Vier afleveringen per week, die ook steeds online vooruit te kijken zijn. Lees ons interview.

Juan Carlos: Downfall of the King (maandag 03/07, SkyShowtime) Documentaire over de gevierde oud-koning van Spanje Juan Carlos I, die echter wel een affaire bleek te hebben en zich schuldig maakte aan corruptie. Bekijk de trailer.

Ghosts of Beirut (maandag 03/07, SkyShowtime) Op feiten gebaseerde spionageserie van de schrijvers van Fauda, over een Libanese terrorist die decennialang werd achtervolgd door de Amerikaanse geheime diensten. Bekijk de trailer.

Il Principe (dinsdag 4/07, Netflix) Italiaanse documentaireserie over het onderzoek naar de moord op een Duitse tiener in 1978, aan de hand de verhalen van zijn zus en de koninklijke familie, die eveneens bij deze zaak betrokken waren.

Tom Segura: Sledgehammer (dinsdag 4/07, Netflix) Special van Tom Segura, bekend van de Your Mom’s House-podcast die hij presenteert met zijn vrouw Christina P, waarin hij o.a. grappen maakt over zijn huwelijk en sterfelijkheid.

All Creatures Great and Small S03 (dinsdag 4/07, NPO 2) Historische dramaserie over de jonge dierenarts James Herriot (Nicholas Ralph), die vanuit de grote stad Glasgow verhuisd is naar het kleine dorp Darrowby. Lees de recensie.

Ghosts S04 (dinsdag 4/07, BBC First) Britse komedieserie over een stel (Charlotte Ritchie en Kiell Smith-Bynoe) dat ontdekt dat het landhuis dat ze onlangs geërfd hebben een door geesten overspoelde bouwval is. Bekijk de trailer.

Wham! (woensdag 05/07, Netflix) Documentaire over de pop-act van George Michael en Andrew Ridgeley, die in de jaren tachtig wereldhits scoorde met nummers als Wake Me Up Before You Go Go en Freedom. Bekijk de trailer.

Back to 15 (woensdag 05/07, Netflix) Komische serie uit Brazilië over een vrouw van in de 30 die ontevreden is met haar huidige leven. Ze reist terug in de tijd naar de periode toen ze 15 jaar was en wil de geschiedenis herschrijven.

The Lincoln Lawyer S02 (donderdag 06/07, Netflix) Advocatenserie waarin Mickey Haller weer in actie moet komen als zijn nieuwe love interest (Lana Parrilla uit Once Upon a Time) beschuldigd wordt van moord. Bekijk de trailer.

Deep Fake Love (donderdag 06/07, Netflix) Competitieve realityshow uit Spanje over vijf koppels die hun vertrouwen op de proef stellen, waarbij een deep-fake-technologie de grens tussen waarheid en leugens flink doet vervagen.

Cash (donderdag 06/07, Netflix) Komische dramafilm uit Frankrijk over een werknemer die zich totaal niet gewaardeerd voelt en besluit om wat geld bij te verdienen door onder de neus van zijn baas dure parfums te gaan smokkelen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!