Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Ghosts: vierde seizoen gaat in juli van start op BBC First

  •  
26-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1108 keer bekeken
  •  
Ghosts

© BBC Studios

Alison (Charlotte Ritchie) en Mike (Kiell Smith-Bynoe) verwelkomen de eerste gasten in hun tot B&B omgebouwde landhuis en zijn vastbesloten een lovende recensie te krijgen.

Het vierde seizoen van Ghosts, dat bestaat uit zes afleveringen, gaat op dinsdag 4 juli in première op BBC First. De Britse komedieserie volgt Alison (Charlotte Ritchie) en Mike (Kiell Smith-Bynoe), die ontdekken dat het landhuis dat ze geërfd hebben een door geesten overspoelde bouwval is. Na een bijna-doodervaring kan Alison communiceren met de geesten, die allemaal op het landgoed blijken te zijn gestorven. In het vierde seizoen is het koppel vastbesloten om hun nieuwe B&B tot een succes te maken, terwijl een schokkende gebeurtenis de levens van de geesten voorgoed verandert. Ghosts is afkomstig van de makers van Horrible Histories en Yonderland. Later dit jaar gaat het vijfde en ook laatste seizoen in première op de Britse televisie. De Britse komedie werd in 2021 tevens voorzien van een gelijknamige, en nog altijd lopende, Amerikaanse remake.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief