Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Lincoln Lawyer: trailer voor eerste deel van tweede seizoen

  •  
15-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
388 keer bekeken
  •  
TLL_203_Unit_01987RC

© Lara Solanki / Netflix

Advocaat Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) moet weer in actie komen als zijn nieuwe love interest (Lana Parrilla uit Once Upon a Time) in de boeien wordt geslagen.

Manuel Garcia-Rulfo keert volgende maand terug als advocaat Mickey Haller in het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer. De eerste vijf afleveringen debuteren 6 juli op Netflix en de overige vijf verschijnen op 3 augustus. In het tweede seizoen is de advocaat in Los Angeles een lokale beroemdheid geworden. Hij moet echter weer aan de bak wanneer zijn nieuwe love interest (Lana Parrilla uit Once Upon a Time) wordt beschuldigd van moord. Bijrollen zijn er verder voor Neve Campbell (zijn ex-vrouw Maggie), Becki Newton (zijn ex-vrouw Lorna), Jazz Raycole (zijn chauffeur Izzy) en Angus Sampson (zijn hulpkracht Cisco). Het tweede seizoen is een bewerking van The Fifth Witness, het vierde deel in de door Michael Connelly geschreven boekenreeks over de advocaat. In de boeken heeft Haller tevens een halfbroer (Harry Bosch), die eerder een eigen politieserie kreeg bij Amazon Prime Video.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief