Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
01-06-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
4291 keer bekeken
  •  
LaHaine

© VPRO

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nieuwe series dit weekend...

Headhunters (zaterdag 03/06, NPO 3) Noorse thrillerserie die werd geïnspireerd door de al eerder verfilmde roman van Jo Nesbø. De gewiekste headhunter Roger Brown (Axel Bøyum) werkt zich in de problemen. Bekijk de trailer.

Nog lopende series dit weekend...

Anoniem (vrijdag 02/06, NPO 1) Saar bezoekt topcrimineel Chris Cabo. Jurre gaat in het ziekenhuis langs bij Mia en zoekt een manier om haar drugsschuld in te lossen. Hij blijkt echter niet de enige te zijn met dit idee. Lees ons interview.

Das Boot S03 (vrijdag 02/06, NPO 2) Pauli krijgt de torpedo los terwijl de HMS Perseverance de aanval verder doorzet. Ehrenberg neemt de touwtjes in handen. Forster vertrouwt de zaak niet en gaat achter Gruber aan. Lees de recensie.

The Bay S03 (zaterdag 03/06, NPO 2) Shazia's bekentenis dreigt de familie Rahman kapot te maken. Het politieonderzoek loopt vast, maar een belangrijke aanwijzing biedt een sprankje hoop. Jenn breekt en biecht alles op aan Karen.

Riches (zondag 04/06, NPO 3) Andre geeft Claudia een strategische voorsprong door op de proppen te komen met een investeerder. Ondertussen lijkt de media lucht te hebben gekregen van de strubbelingen binnen de familie. Lees hier meer.

Films dit weekend...

Colette (vrijdag 02/06, NPO 2) Historische biopic over een vrouw (Keira Knightley) die romans schrijft onder de naam van haar echtgenoot (Dominic West) en niet veel later moet vechten voor eigenaarschap als hij zelf de rechten opeist.

La Haine (vrijdag 02/06, NPO 3) Franse misdaadklassieker waarin er rellen uitbreken als een jongen na mishandeling door de politie in het ziekenhuis belandt. Vinz (Vincent Cassel) dreigt daarop een agent te vermoorden. Bekijk de trailer.

Nieuwe series na het weekend...

De droom van de jeugd (maandag 05/06, NPO 3) Nederlandse dramaserie over een op het eerste gezicht normale familie waarin een groot geheim als vergif door meerdere generaties (jaren 60 tot heden) heen sijpelt. Bekijk de trailer.

Nog lopende series na het weekend...

Everyone But Us (dinsdag 06/06, NPO 3) Een etentje met wat vrienden maakt Hilma en Ola nog meer bewust van hun onvruchtbaarheid. Hilma gaat naar een bijeenkomst voor ongewenst kinderlozen en dat krijgt een verrassende afloop.

1985 (donderdag 08/06, NPO 3) De prille relatie van Marc en Vicky staat onder druk door hun politieke verschillen. Franky mag als beveiliger op een feest van een minister werken. Er wordt weer een bloedige aanslag gepleegd. Lees hier meer.

Maternal (donderdag 08/06, NPO Start) Catherine gaat samen met Maryam naar een feest nu Elis in Zweden zit. Helen heeft nachtdienst en doet een verontrustende ontdekking over Guy. En dat blijkt niet eens de enige zorg die ze heeft.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief