Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

De droom van de jeugd: trailer en datum voor dramaserie van de NPO

  •  
18-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
7492 keer bekeken
  •  
de_droom_van_de_jeugd_001_ckro-ncrv_topkapi_series_-_mark_van_aller

In het familiedrama met onder meer Annet Malherbe en Hanna van Vliet volgen we een ogenschijnlijk normaal gezin vanaf de jaren zestig tot in het heden.

Foto credit: Mark van Aller / KRO-NCRV

Vanaf woensdag 7 juni kun je bij de NPO kijken naar het familiedrama De droom van de jeugd en de serie heeft inmiddels ook een officiële trailer. De afleveringen zijn wekelijks te volgen op NPO 1 en NPO Start, maar komen tevens allemaal naar NPO Plus. De droom van de jeugd gaat over een normaal gezin, waarin een groot geheim als vergif door meerdere generaties heen sijpelt. We volgen de familie van de jaren zestig tot in het heden, waarbij tevens verschillende historische gebeurtenissen en maatschappelijke bewegingen voorbijkomen. Mark Rietman en Annet Malherbe spelen de vader en de moeder van het gezin en de cast bestaat verder nog uit onder meer Hanna van Vliet (Anne+), Peter Paul Muller (All Stars), Gijs Naber (Dag & nacht), Yannick Jozefzoon (Geldwolven) en Jacob Derwig (Klem).

Het scenario van de serie, die onlangs zijn wereldpremière beleefde op het seriefestival van Cannes, is afkomstig van Marnie Blok (De LiefhebbersRamses, De gelukkige huisvrouw).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief