de Lagarde

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
13-07-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
5868 keer bekeken
  •  
Grantchester Season 07_High-Res_IMG07

© KRO-NCRV

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nieuwe series dit weekend...

Endeavour Morse S09 of Grace S02 (vrijdag 14/07, NPO 2) Afgelopen week kon er in een poll worden gestemd op of Endeavour S09 of Grace S02 en vanavond en vannacht kun je kijken naar de winnaar. Vanaf morgen ook op NPO Start.

Happy Valley (zaterdag 15/07, NPO 2) Laatste seizoen van de Britse misdaadserie, waarin rechercheur Catherine Cawood (Sarah Lancashire) toch weer opnieuw geconfronteerd wordt met aartsvijand Tommy Lee Royce. Lees de recensie.

Silent Witness S25 (zondag 16/07, NPO 1) Jubileumseizoen van de misdaadserie en om dat te vieren keert voormalig hoofdrolspeelster Amanda Burton even terug als Sam Ryan. Na het weekend gaat de serie verder. Lees de recensie.

Nieuwe series na het weekend...

Grantchester S07 (maandag 17/07, NPO 2) Britse misdaadserie over het onwaarschijnlijke partnerschap tussen een dominee (Tom Brittney) en een rechercheur (Robson Green), die ditmaal een lijk op een groot landgoed treffen. Bekijk de trailer.

Nog lopende series dit weekend...

Anoniem (vrijdag 14/07, NPO 1) Sylvia durft haar verhaal over Van Zetten niet te vertellen. Jurre ziet schokkende beelden en bij Saar lopen de emoties hoog op. Ella zoekt Mia en Boet bespioneert een gezelschap. Lees ons interview.

Enemy of the People (zaterdag 15/07, NPO 3) Pekka probeert de identiteit van Katja's informant te achterhalen, maar Katja laat niets los. Toch lijken de heren de redactie steeds een stap voor te zijn, dus mogelijk is er een mol in het spel.

Films dit weekend...

Boy 7 (vrijdag 14/07, NPO 3) Nederlandse thrillerfilm die zich afspeelt in een toekomstige politiestaat. Een tiener wordt wakker in de metro en blijkt zijn geheugen kwijt te zijn. Hij begint aan een gevaarlijke zoektocht naar zijn identiteit.

Nog lopende series na het weekend...

Dertigers S04 (maandag 17/07, NPO 3) Het is de begrafenis van de moeder van Saar. Carmen zoekt toenadering tot Lot. Alex en Elias twijfelen over het co-ouderschap, terwijl Nora ongeduldig op hun antwoord wacht. Lees ons interview.

De droom van de jeugd (woensdag 19/07, NPO 3) Max ontdekt het geheim dat Suus haar hele leven lang plaagde. Frans heeft nachtmerries over de oorlog. Na 9/11 raakt Charlie wederom in conflict met haar moeder Carla. Lees de recensie.

Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!