Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
08-06-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
3510 keer bekeken
  •  
Out Stealing Horses

© Lukas Šalna

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nog lopende series dit weekend...

Anoniem (vrijdag 09/06, NPO 1) Jurrre vraagt aan Moek of hij hem vechttechnieken wil leren. Saar ontvangt een USB-stick van een anonieme afzender. In opdracht van Jack gaat Ella voor het eerst de straat op. Lees ons interview.

Das Boot S03 (vrijdag 09/06, NPO 2) Forster zweert dat hij kan bewijzen dat de wolfraamdeal illegaal is. Gardiner ziet mogelijkheden. De U-949 moet met slecht weer een zware een lading overnemen van de Japanners. Lees de recensie.

The Bay S03 (zaterdag 10/06, NPO 2) Shazia's bekentenis dreigt de familie Rahman kapot te maken. Het politieonderzoek loopt vast, maar een belangrijke aanwijzing biedt een sprankje hoop. Laatste twee afleveringen van het seizoen.

Headhunters (zaterdag 10/06, NPO 3) Roger zet CEO Sander onder druk om te achterhalen wie het op hem heeft voorzien en waarom. Rechercheur Julie gaat op onderzoek uit als het lijk van Petter, ex-CEO van Njord Oil, wordt gevonden.

Riches (zondag 11/06, NPO 3) Nina gaat in Zürich op onderzoek uit en ontdekt dat Oyin het een en ander te verbergen heeft. Ook wordt haar duidelijk dat haar vader vlak voor zijn dood op belangrijke informatie is gestuit. Lees hier meer.

Films dit weekend...

Out Stealing Horses (vrijdag 09/06, NPO 2) Noorse dramafilm over een weduwnaar (Stellan Skarsgard) die sinds de dood van zijn tweede vrouw afgezonderd in de wildernis leeft. Hij denkt terug aan zijn jeugd op het platteland. Lees de recensie.

Loft (vrijdag 09/06, NPO 3) Nederlandse remake van de Vlaamse filmhit over vijf vrienden die samen een loft huren om daar vreemd te kunnen gaan. Als er een dode vrouw wordt aangetroffen ontstaat er onderling wantrouwen en paranoia.

Onder het hart (zaterdag 10/06, NPO 3) Nederlandse tragikomedie met Kim van Kooten (Dag & Nacht) als een vrouw die valt voor een gescheiden man met twee jonge kinderen. Een tragische gebeurtenis brengt haar dichter tot zijn familie.

Nog lopende series na het weekend...

Everyone But Us (dinsdag 13/06, NPO 3) Hilma gaat naar de kliniek voor de start van haar ivf-behandeling. Ola realiseert zich dat hij iets heel belangrijks is vergeten en tot overmaat van ramp komen ze tot een vervelende ontdekking.

De droom van de jeugd (woensdag 14/06, NPO 3) Het is 1972. De hersentumor bij moeder Rosalie vormt een tijdbom en zet alle verhoudingen op scherp. Zal het de familie lukken om zich nog op tijd met elkaar te verzoenen? Lees de recensie.

1985 (donderdag 15/06, NPO 3) Vicky is afgestudeerd en woont nu samen met Marc. Marc doet met Goffinard in het geheim onderzoek naar de bende. De Group G vindt dat hij te nieuwsgierig wordt naar hun activiteiten. Lees hier meer.

Maternal (donderdag 15/06, NPO Start) Catherine heeft haar sollicitatiegesprek, maar Elis is ziek en alles loopt in de soep. Maryam heeft veel moeite om alle ballen in de lucht te houden en Helen maakt met pijn in haar hart een keuze.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!