Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
28-09-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
2511 keer bekeken
  •  
Lupin

© Netflix

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

Reptile (vrijdag 29/09, Netflix) Duistere misdaadfilm over een agent (Benicio Del Toro) die in een klein dorpje een brute moord onderzoekt. Alicia Silverstone speelt zijn vrouw en Justin Timberlake vertolkt ook een hoofdrol. Lees de recensie.

Nowhere (vrijdag 29/09, Netflix) Spaanse survival-thriller van een van de regisseurs van La Casa de Papel, over een zwangere vrouw die midden op de oceaan vastzit in een zeecontainer en daar moet vechten om te overleven. Lees de recensie.

Choona (vrijdag 29/09, Netflix) Dramaserie uit India over buitenstaanders die wraak willen nemen op een gemeenschappelijke vijand: een meedogenloze maar ook bijgelovige politicus. Ze slaan de handen ineen om hem te beroven. Lees de recensie.

Do Not Disturb (vrijdag 29/09, Netflix) Komische dramafilm uit Turkije over een man die na de pandemie een baantje krijgt in een naar verluidt rustig hotel. Zijn eerste nacht krijgt door de excentrieke gasten een onverwachte wending. Lees de recensie.

The Rat Catcher (vrijdag 29/09, Netflix) Korte film over een rattenvanger, van Wes Anderson. Het is de derde film in een reeks Roald Dahl-verfilmingen, met eerder ook Henry Sugar en The Swan en morgen nog Poison als afsluiter. Lees de recensie.

Poison (zaterdag 30/09, Netflix) Korte film over een man die een slang in zijn bed vindt, geregisseerd door Wes Anderson. Slotstuk in een vierluik van Roald Dahl-verfilmingen, met eerder ook al Henry Sugar, The Swan en The Rat Catcher.

True Blood (zondag 01/10, Netflix) Bovennatuurlijke dramaserie van de schrijver van Six Feet Under en American Beauty, waarin een serveerster (Anna Paquin) een relatie krijgt met een eeuwenoude vampier (Stephen Moyer). Bekijk de trailer.

Na het weekend...

The Walking Dead S11 (maandag 02/10, Netflix) De allerlaatste acht afleveringen van de zombieserie komen naar Netflix. Wel een klein beetje onder voorbehoud: ze werden al eens eerder aangekondigd en daarna uitgesteld. Bekijk de trailer.

Beckham (woensdag 04/10, Netflix) Vierdelige documentaire over David Beckham, die als voetballer uitgroeide tot een cultureel icoon. De makers gingen in gesprek met onder meer zijn vrouw, zijn familie en vrienden en een aantal oud-teamgenoten.

Duell Am Abgrund (woensdag 04/10, Netflix) Documentairefilm over de zeer gevaarlijke rivaliteit tussen twee bergbeklimmers. Ze zetten hun levens op het spel om snelheidsrecords te vestigen tijdens het beklimmen van bergen in de Zwitserse alpen.

Keys to the Heart (woensdag 04/10, Netflix) Filipijnse dramafilm over een bokser die in de problemen zit en intrekt bij zijn verloren gewaande moeder en zijn autistische broer. Hij moet weer leren leven met een familie die hij jaren niet heeft gezien.

Lupin S03 (donderdag 05/10, Netflix) Franse misdaadserie met Omar Sy (Intouchables) als meesterdief Assane Diop. Hij keert terug naar Parijs om te herenigen met zijn vrouw en zoon, maar plant daarnaast ook een nieuwe beroving. Bekijk de trailer.

Everything Now (donderdag 05/10, Netflix) Britse coming-of-age-serie waarin de 16-jarige Mia (Sophie Wilde) na een langdurige behandeling voor een eetstoornis weer thuiskomt en moeite heeft om de draad opnieuw op te pakken. Bekijk de trailer.

Khufiya (donderdag 05/10, Netflix) Thrillerfilm uit India waarin een mol die actief is binnen een inlichtingendienst verantwoordelijk is voor de dood van een spion. Een geharde agent zet de achtervolging en is onvermoeibaar in zijn zoektocht naar wraak.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief