Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lupin: trailer voor derde seizoen van Franse misdaadserie van Netflix

  •  
06-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
5566 keer bekeken
  •  
Lupin

© Netflix

Terwijl zijn vrouw en zijn zoon in de belangstelling staan van de politie en de media, keert de ondergedoken meesterdief Assane Diop (Omar Sy) weer terug naar Parijs.

De Franse acteur Omar Sy, die internationaal doorbrak met Intouchables, is op Netflix te zien als meesterdief Assane Diop in Lupin en vandaag verscheen de officiële trailer voor het derde seizoen: vanaf 5 oktober kun je bij de streamingdienst kijken naar zeven nieuwe afleveringen. In deel drie is Diop ondergedoken en moet hij leren leven zonder zijn vrouw en zijn zoon. Hij beseft zich echter dat zijn gezin door hem veel ellende heeft moeten doorstaan en keert terug naar Parijs met het voorstel om samen Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de spoken uit het verleden zijn nooit ver weg en een onverwachte terugkeer gooit zijn plannen in de war. Lupin werd bedacht door George Kay (Criminal). Ludovic Bernard keert terug als regisseur en wordt vergezeld door nieuwkomers Xavier Gens (Hitman) en Daniel 'Podz' Grou (Vikings).

Lupin S03 verschijnt 5 oktober op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief