Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Walking Dead: laatste afleveringen door Netflix uitgesteld tot oktober

  •  
08-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4940 keer bekeken
  •  
Season_11_-_Part_3_Poster

© AMC

De laatste acht afleveringen van de zombieserie, die overigens al wel op Disney+ te bekijken zijn, verschijnen een aantal weken later dan gepland op Netflix.

De laatste acht afleveringen van The Walking Dead, die door Netflix waren aangekondigd voor afgelopen zondag 3 september, zijn vertraagd: de nieuwe releasedatum is (als deze niet nog een keer verandert) inmiddels vastgelegd op maandag 2 oktober. Dat is bijna precies een jaar na de start van de slotreeks op Fox en Disney+. De laatste afleveringen zijn ook nog steeds terug te kijken op Disney+. In het slotstuk gaan Daryl en Maggie met Negan op een moeilijke missie om de reapers te confronteren. The Walking Dead krijgt ook een aantal nieuwe spin-off’s, waaronder eentje waarin Andrew Lincoln weer terugkeert als Rick Grimes. Eerdere spin-off-series waren onder meer Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief