Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: First Five, Bloodhounds, The Playing Card Killer en meer

  •  
08-06-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
1198 keer bekeken
  •  
hbo_09a7252_edit_647f288a19a06

© HBO

Daarnaast verschijnen er komende donderdag vijf nieuwe afleveringen van de dystopische sciencefictionserie Black Mirror op Netflix.

Oei, ik groei (vrijdag 09/06, Netflix) Komische film waarin vier vrouwen (Sallie Harmsen, Katja Schuurman, Sarah Chronis en Yolanthe Cabeau) elk op hun eigen manier worstelen met hun gezin en het moederschap. Lees de recensie.

Bloodhounds (vrijdag 09/06, Netflix) Koreaanse dramaserie over twee jonge boksers die de handen ineenslaan om een kwaadaardige woekeraar die aast op doelwitten die grote geldproblemen hebben uit te schakelen. Lees de recensie.

The Playing Card Killer (vrijdag 09/06, Netflix) Documentaireserie over een Spaanse seriemoordenaar. De connectie tussen de gruweldaden die hij pleegde was een speelkaart die hij op elke moordlocatie achterliet. Lees de recensie.

Human Resources S02 (vrijdag 09/06, Netflix) Spin-off van de voor volwassenen bedoelde animatieserie Big Mouth, waarin de hormoonmonsters, lovebugs en andere wezens te maken krijgen met romantiek en drama op de werkvloer.

This World Can’t Tear Me Down (vrijdag 09/06, Netflix) Eigenzinnige animatieserie uit Italië, van de maker van Tear Along the Dotted Line. Een man wil een teruggekeerde vriend helpen met het vinden van zijn plek in de wereld.

Tex Mex Motors (vrijdag 09/06, Netflix) Amerikaanse realityserie over professionals die oude auto’s vanuit Mexico naar Texas vervoeren. Eenmaal aangekomen in El Paso worden de versleten barrels getransformeerd tot juweeltjes.

You Do You (vrijdag 09/06, Netflix) Romantische komediefilm uit Turkije, waarin Merve geniet van haar vrije leven maar een nieuwe baan moet aannemen om haar woning te houden. Ze krijgt een ingewikkelde relatie met haar baas.

First Five (vrijdag 09/06, HBO Max) Driedelige documentaire over de Finse premier Sanna Marin, die bij haar aanstelling in 2019 een kabinet met verschillende andere jonge vrouwen samenstelde en direct moest dealen met Covid.

Flamin’ Hot (vrijdag 09/06, Disney+) Op feiten gebaseerde komediefilm geregisseerd door Eva Longoria (als actrice bekend van Desperate Housewives), over een conciërge die claimt dat hij de snack ‘flamin’ hot cheetos’ bedacht.

The Crowded Room (vrijdag 09/06, Apple TV+) Thrillerserie die zich afspeelt aan het eind van de jaren zeventig, waarin een rechercheur (Amanda Seyfried) een man die betrokken was bij een schietpartij (Tom Holland) ondervraagt.

The Forgiven (maandag 12/06, SkyShowtime) Thrillerfilm over twee rijke Britten (Ralph Fiennes en Jessica Chastain) die in Marokko betrokken raken bij een tragisch ongeval en hun daad vervolgens onder het tapijt willen vegen.

Amy Schumer: Emergency Contact (dinsdag 13/06, Netflix) Stand-up van Amy Schumer, waarin de comédienne onder meer vertelt over het laten laseren van haar gezicht, postnatale seks en de ramp rondom de naam van de baby.

Law & Order: Organized Crime S02 (woensdag 14/06, Fox) Spin-off van Law & Order: SVU waarin Christopher Meloni terugkeert als Elliot Stabler. Hij infiltreert bij criminelen die naam maken als cokedealers. Bekijk de trailer.

Our Planet II (woensdag 14/06, Netflix) Tweede seizoen van de Britse documentaire waarin naast het natuurschoon ook te zien is hoe klimaatverandering invloed heeft op het dierenrijk. David Attenborough is te horen als voice-over.

The Surrogacy (woensdag 14/06, Netflix) Mexicaanse soap-opera over een vrouw die om het leven van haar vader te redden gedwongen wordt draagmoeder te worden voor machtige zakenmannen, waarna er complicaties ontstaan.

The Full Monty (woensdag 14/06, Disney+) Vervolg op de film over noeste arbeiders uit het Britse Sheffield die destijds hun geluk beproefden als strippers. Robert Carlyle en Mark Addy keren weer terug voor de serie. Bekijk de trailer.

Black Mirror S06 (donderdag 15/06, Netflix) Dystopische anthologie met vijf verhalen over de duistere kant van mensen en technologie. Met ditmaal rollen voor onder meer Aaron Paul, Salma Hayek en Himesh Patel. Bekijk de trailer.

Against All Odds, The Daily Paper Story (donderdag 15/06, Amazon Prime Video) Docu over een aantal jeugdvrienden uit Amsterdam, die uit hun blog een invloedrijk freestyle merk creëren met winkels in o.a. Amsterdam en NY.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief