Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Black Mirror: datum en trailer voor zesde seizoen van Netflix-serie

  •  
31-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
606 keer bekeken
  •  
BM-FirstLooks-4

© Nick Wall / Netflix

De vijf nieuwe verhalen bevatten gastoptredens van onder meer Salma Hayek Pinault, Aaron Paul, Himesh Patel, Kate Mara, Michael Cera, Josh Hartnett, Rob Delaney en Zazie Beetz.

Het zesde seizoen van Black Mirror kreeg vandaag een premièredatum en Netflix onthulde daarbij ook de officiële trailer voor de nieuwe reeks. Het seizoen bestaat uit vijf afleveringen die allemaal werden geschreven door bedenker Charlie Brooker. In de eerste aflevering ontdekt een vrouw een dramaserie gebaseerd op haar leven waarin ze gespeeld wordt door Salma Hayek, in de tweede aflevering stuit een stel dat in Schotland een natuurfilm maakt op een spannend verhaal, in de derde aflevering – die zich afspeelt in een alternatief 1969 – worstelen twee mannen tijdens een missie met de gevolgen van een tragedie, in de vierde aflevering wordt een onzekere beroemdheid na een hit-and-run belaagd door paparazzi en in de vijfde aflevering – die zich afspeelt in 1979 - krijgt een verlegen verkoop-assistent te horen dat ze vreselijke daden moet verrichten om een ramp te voorkomen.

Black Mirror S06 is vanaf 15 juni te zien op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief