Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Full Monty: mannelijke strippers zijn terug in serie op Disney+

  •  
11-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
267 keer bekeken
  •  
TheFullMonty

© Disney+ / Hulu / FX

Robert Carlyle en Mark Addy nemen het voortouw in het televisie-vervolg op de komische dramafilm die in 1997 onverwacht uitgroeide tot een kassucces.

Disney onthulde de trailer en datum voor The Full Monty, een achtdelige tv-serie die dient als vervolg op de gelijknamige komedie die in 1997 onverwacht uitgroeide tot een gigantisch succes in de bioscoop. Robert Carlyle (Trainspotting) en Mark Addy (Game of Thrones) geven weer gestalte aan Gaz en Dave en verder zullen onder meer ook Tom Wilkinson, Paul Barber en Lesley Sharp opnieuw te zien zijn. Talitah Wing speelt de Destiny Schofield, de tienerdochter van Gaz. De komische dramaserie volgt de verdere belevenissen van de noeste arbeiders die in de originele speelfilm hun geluk beproefden als strippers, waarbij ook de maatschappelijke kwesties in het hedendaagse Sheffield, waar het verhaal zich afspeelt, weer een grote rol spelen. Simon Beaufoy (Oscarwinnaar voor Slumdog Millionaire) keert terug als scenarist en wordt ditmaal vergezeld door Alice Nutter (Accused).

The Full Monty gaat 14 juni in première op Disney+.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief