Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Night Manager: Britse spionagethriller start in september op NPO 3

  •  
09-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
7626 keer bekeken
  •  
The Night Manager

© BBC / AMC

Een nachtportier (Tom Hiddleston) wordt door een overheidsmedewerker (Olivia Colman) gerekruteerd om een wapenhandelaar (Hugh Laurie) te bespioneren.

Op zaterdag 2 september gaan de nieuwe seizoenen van Dalgliesh (NPO 2) en The Sommerdahl Murders (NPO 3) in première op televisie en een dag later wordt er tevens gestart met de herhaling van The Night Manager. In het spionagedrama wordt Jonathan Pine (Tom Hiddleston uit Loki), een voormalig militair die als nachtportier werkt bij een luxueus hotel in Egypte, benaderd door Angela Burr (een zwangere Olivia Colman). Burr werkt voor de Britse overheid en wil Pine rekruteren om een wapenhandelaar (Hugh Laurie uit House) te bespioneren. De dramaserie is een adaptatie van het boek van John le Carré (Tinker Tailor Soldier Spy), dat door David Farr (Hanna) werd bewerkt voor televisie. De Deense Susanne Bier (The Undoing) tekende voor de regie. De serie is momenteel ook nog steeds in zijn geheel te bekijken op NPO Plus.

The Night Manager is vanaf zondag 3 september te zien op NPO 3.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!