Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dalgliesh: tweede seizoen van Britse misdaadserie komt naar de NPO

  •  
04-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
16853 keer bekeken
  •  
Dalgliesh

© Acorn TV / Channel 5

De bedachtzame inspecteur Adam Dalgliesh (Bertie Carvel uit Doctor Foster) onderzoekt moordzaken in het Engeland van de jaren zeventig.

De misdaadserie Dalgliesh keert binnenkort terug naar de NPO: de zes afleveringen van het tweede seizoen zijn vanaf donderdag 24 augustus allemaal te zien op NPO Plus en vanaf zaterdag 2 september zijn ze tevens wekelijks te zien op NPO 2. Het misdaaddrama volgt de bedachtzame inspecteur – en tevens gepubliceerd dichter - Adam Dalgliesh (Bertie Carvel) die moordzaken onderzoekt in het Engeland van de jaren zeventig. Daarbij wordt hij bijgestaan door zijn collega, brigadier Kate Miskin (Carlyss Peer). Elke moordzaak bestrijkt twee afleveringen. Aan de start van het tweede seizoen onderzoekt Dalgliesh de dood van een niet bepaald geliefde wetenschapper van het forensisch laboratorium. Dalgliesh is een bewerking van de boeken van P.D. James, die ook het door Alfonso Cuarón verfilmde The Children of Men schreef.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief