Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Sommerdahl Murders: vierde seizoen heeft trailer en datum bij de NPO

  •  
07-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
12577 keer bekeken
  •  
sdahl4_20220817_0863

© TV2

De Deense politieserie volgt rechercheur Dan Sommerdahl (Peter Mygind), die misdrijven onderzoekt met zijn (ex-)vrouw Marianne en zijn collega Flemming.

Het vierde seizoen van The Sommerdahl Murders is binnenkort te zien bij de NPO: de hele reeks verschijnt donderdag 31 augustus op NPO Plus en de afleveringen zijn vervolgens vanaf zaterdag 2 september wekelijks te zien op NPO 3. De Deense misdaadserie speelt zich af in het kustplaatsje Helsingør en draait om rechercheur Dan Sommerdahl (Peter Mygind), die misdrijven onderzoekt samen met zijn (ex-)vrouw Marianne, die op het technisch laboratorium werkt, en zijn collega-rechercheur Flemming. Het vierde seizoen bestaat weer uit vier nieuwe zaken, waarbij elke zaak twee afleveringen bestrijkt. De eerste zaak draait om de moord op een vrouw die groot was in de wijnhandel. Ze wordt dood aangetroffen na haar verjaardagsfeest en Sommerdahl en zijn collega’s moeten nu de gasten ondervragen. De serie is ook al zeker van nog een vijfde seizoen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief