Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Suspect: Britse misdaadserie gaat van start op België Eén

  •  
09-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
15944 keer bekeken
  •  
Suspect

De ervaren rechercheur (James Nesbitt uit Bloodlands) onderzoekt de vermeende zelfmoord van zijn dochter in deze Britse remake van de Deense thriller Face to Face.

Foto credit: Freemantle / Channel 4

De Britse thrillerserie Suspect met James Nesbitt (Bloodlands) is vanaf eind deze maand te zien op België Eén. De misdaadreeks volgt de ervaren detective Danny Frater (Nesbitt) die zich voor een identiteitscheck meldt in het mortuarium, waarna hij ontdekt dat het slachtoffer zijn van hem vervreemde dochter Christina is. Volgens de lijkschouwer gaat het om zelfmoord, maar Frater weigert dat te geloven. Mocht die premisse bekend in de oren klinken dan kan dat kloppen: Suspect is een remake van de Deense thrillerserie Face to Face. De bewerking was in handen van Matt Baker (Hotel Portofino), die ook al de Britse adaptatie van de Vlaamse serie Professor T. voor zijn rekening nam. Bijrollen zijn er voor Anne-Marie Duff (The Salisbury Poisonings), Sam Heughan (Outlander), Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?) en Ben Miller (Professor T.).

Suspect is vanaf vrijdag 27 mei te zien op België Eén. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen met elk een speelduur van iets minder dan een half uur.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!