Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Special Ops: Lioness: spionagethriller van Taylor Sheridan heeft datum bij SkyShowtime

  •  
15-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
9531 keer bekeken
  •  
Lioness

© SkyShowtime / Paramount+

Zoe Saldaña en Nicole Kidman zijn te zien in de serie over een CIA-programma waarbij vrouwelijke undercovers nabij familieleden van terroristen geplaatst worden.

Het van Paramount+ afkomstige Special Ops: Lioness is in Nederland vanaf 30 oktober te zien bij SkyShowtime. De spionagethriller draait om CIA-agente Joe (Zoe Saldaña uit From Scratch), die marinier Cruz (Laysla De Oliveira uit Locke & Key) rekruteert om als undercover aan te pappen met de dochter van een beruchte terrorist. Haar leidinggevenden binnen de CIA / overheid worden gespeeld door onder meer Michael Kelly (Jack Ryan), Nicole Kidman (Big Little Lies) en Morgan Freeman (Million Dollar Baby). De serie is het nieuwe geesteskind van scenarist Taylor Sheridan (Sicario, Wind River), die eerder ook al Yellowstone en diens spin-off’s 1883 en 1923 maakte voor Paramount+. Verder is Sheridan de (mede)bedenker van Mayor of Kingstown (met Jeremy Renner) en Tulsa King (met Sylvester Stallone).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!