de Lagarde

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
01-06-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1277 keer bekeken
  •  
220526_M8A4319_Ulrika Malm

© Ulrika Malm / Netflix

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

Manifest S04B (vrijdag 02/06, Netflix) Mysterieuze dramaserie over vliegtuigpassagiers die bij aankomst te horen krijgen vijf jaar vermist te zijn geweest. Het gaat om deel twee (tien afleveringen) van de slotreeks. Lees de recensie.

Vortex (vrijdag 02/06, Netflix) Franse misdaadserie die zich afspeelt in de nabije toekomst. Een virtual reality-programma biedt een agent (Tomer Sisley) de kans om de dood van zijn vroegere geliefde te voorkomen. Lees de recensie.

Scoop (vrijdag 02/06, Netflix) Misdaadserie uit India over de moord op een journalist. Een misdaadverslaggeefster wil gerechtigheid en belandt in een web waarin de media, de politie en de lokale criminelen met elkaar verweven zijn.

Valeria S03 (vrijdag 02/06, Netflix) Romantische dramaserie uit Spanje, naar de boeken van Elísabet Benavent. Een schrijfster belandt in een creatieve en echtelijke crisis en probeert er met hulp van haar vriendinnen weer uit te komen.

Missed Connections (vrijdag 02/06, Netflix) Romantische komediefilm uit de Filipijnen, waarin een vrouw halsoverkop valt voor een jongen die ze net heeft ontmoet. Hij blijkt echter interesse te hebben in iemand anders. Lees de recensie.

Rich in Love 2 (vrijdag 02/06, Netflix) Romantische film uit Brazilië waarin Paula nu Rio de Janeiro verlaat om in de Amazone vrijwilligerswerk als dokter te doen. Teto besluit om haar achterna te reizen, waarna er chaos ontstaat.

Na het weekend...

Barracuda Queens (maandag 05/06, Netflix) Misdaadserie van de scenarist van The Bridge over vijf geprivilegieerde jonge vrouwen die dubbellevens leiden als inbrekers en ’s nachts hun rijke buurtgenoten beroven. Bekijk de trailer.

Arnold (woensdag 07/06, Netflix) Na zijn nieuwe serie op Netflix (FUBAR) krijgt Arnold Schwarzenegger ook een driedelige docu op Netflix, die inzoomt op hem als bodybuilder, hem als filmster en hem als politicus. Bekijk de trailer.

Love is Blind: Brazil S03 (woensdag 07/06, Netflix) Braziliaanse versie van de datingshow die in Amerika gepresenteerd wordt door Nick en Vanessa Lachey, waarin mensen zich eerst met elkaar verloven en elkaar dan pas mogen zien.

Never Have I Ever S04 (donderdag 08/06, Netflix) Komisch tienerdrama afkomstig van Mindy Kaling, waarin Devi (Maitreyi Ramakrishnan) haar liefdesleven weer op orde probeert te krijgen. Slotseizoen van de serie. Bekijk de trailer.

Tour the France: Unchained (donderdag 08/06, Netflix) Na de Formule 1 duikt Netflix nu ook in de wereld van de Tour de France: de documentaire volgt zeven teams door alle pieken en dalen tijdens hun deelname aan de toer vorig jaar.

Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...

The Estate (vrijdag 02/06, Netflix)  Zwartkomisch familiedrama van de maker van Death at a Funeral, over twee zussen (Toni Collette en Anna Faris) die een wit voetje willen halen bij hun rijke en terminaal zieke tante (Kathleen Turner).

Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!