Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Never Have I Ever: trailer voor slotseizoen van coming-of-age-serie

  •  
09-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
116 keer bekeken
  •  
Never_Have_I_Ever_S4_E3_00_04_25_06R

Devi (Maitreyi Ramakrishnan) probeert haar liefdesleven op orde te krijgen in het komische (en semi-biografische) tienerdrama van Mindy Kaling (The Office).

Foto credit: Netflix

De komische coming-of-age-serie Never Have I Ever keert in juni weer terug naar Netflix met een vierde en tevens laatste seizoen. Never Have I Ever draait om de tienerjaren van Devi (Maitreyi Ramakrishnan), die er alles aan doet om haar sociale status flink op te schroeven. In het laatste seizoen zitten Devi en haar vriendinnen Eleanor (Ramona Young) en Fabiola (Lee Rodriguez) in hun laatste jaar op de middelbare school. Inmiddels heeft Devi het bed gedeeld met Ben, maar ook Paxton keert weer terug en verder werd Michael Cimino (Love, Victor) aan de cast toegevoegd als potentiële love interest. Never Have I Ever werd bedacht door Mindy Kaling (The Sex Lives of College Girls), die daarbij inspiratie haalde uit haar eigen jeugd in Boston. Ze ontwikkelde de serie samen met Lang Fisher (The Mindy Project).

Never Have I Ever S04 verschijnt 8 juni op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief