de Lagarde

Kijktips voor het weekend: Holding, Onder Vuur, Alice Hart, Bupkis en meer

  •  
03-08-2023
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
1207 keer bekeken
  •  
OnderVuur

© VRT

Later in de week volgen nog de misdaadthriller The Capture (vanaf maandag NPO 2) en de dramaserie Painkiller (vanaf donderdag op Netflix).

Klik hier voor alleen de Netflix-kijktips.

En klik hier voor meer NPO-kijktips.

Onder Vuur S02 (vrijdag 04/08, Netflix) Vlaamse dramaserie over een brandweerkazerne in Oostende. Een hecht team van brandweerlieden moet om zien te gaan met hun erg gevaarlijke baan en de problemen in hun persoonlijke levens.

Fatal Seduction (vrijdag 04/08, Netflix) Erotische thrillerserie uit Zuid-Afrika waarin een vrouw na een buitenechtelijk avontuur in een web van intriges belandt. Tweede helft (zeven afleveringen) van de eerste reeks. Bekijk de trailer.

The Hunt for Veerappan (vrijdag 04/08, Netflix) Documentaire uit India over de opkomst en ondergang van de gevreesde smokkelaar Veerappan, wiens bloederige regime leidde tot een twintig jaar durende klopjacht door Zuid-Indië.

The Big Nailed It Baking Challenge (vrijdag 04/08, Netflix) Spin-off van Nailed It! waarin tien hele slechte bakkers tips krijgen van professionele coaches, terwijl ze met elkaar de strijd aangaan om een flink geldbedrag binnen te slepen.

Bupkis (vrijdag 04/08, SkyShowtime) Komische dramaserie waarin komiek Pete Davidson (SNL) een fictieve versie van zichzelf speelt. Edie Falco (The Sopranos) speelt zijn moeder en Joe Pesci (Goodfellas) zijn opa. Lees de recensie.

The Lost Flowers of Alice Hart (vrijdag 04/08, Amazon Prime Video) Dramaserie waarin de jonge Alice na de dood van haar ouders opgroeit tussen de bloemen van de kwekerij van haar oma (Sigourney Weaver). Lees de recensie.

Holding (zaterdag 05/08, NPO 2) Ierse misdaadserie gebaseerd op de debuutroman van tv-presentator Graham Norton. Conleth Hill krijgt als rechercheur in een slaperig dorp ineens te maken met een lugubere vondst. Bekijk de trailer.

The Control Room (zaterdag 05/08, NPO 3) Schotse thrillerserie waarin Gabe in Glasgow noodoproepen moet beantwoorden bij de alarmcentrale. Hij krijgt een wanhopig belletje van een vrouw die hem lijkt te kennen. Bekijk de trailer.

The Capture (maandag 07/08, NPO 2) Britse thrillerserie over de mogelijke vervalsing van videobewijs in een strafzaak omtrent een net vrijgesproken oorlogsveteraan (Callum Turner). Famke Janssen vertolkt een bijrol. Lees de recensie.

The Rookie S04 (maandag 07/08, Videoland) Misdaadserie met Nathan Fillion als agent bij de politie van Los Angeles. Na de cliffhanger in de finale van het vorige seizoen probeert hij een ontvoerde collega te vinden. Bekijk de trailer.

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty S02 (maandag 07/08, HBO Max) Drama over het basketbalteam van de L.A. Lakers dat in de jaren tachtig succesvol was met Magic Johnson en Kareem Abdul-Jabbar. Bekijk de trailer.

Zombieverse (dinsdag 08/08, Netflix) Komische realityserie uit Zuid-Korea waarin er een ‘zombie-uitbraak’ plaats heeft gevonden in de stad Seoul. Welke deelnemers zijn de ondoden te slim af en weten de opdrachten goed uit te voeren?

Untold: Johnny Football (dinsdag 08/08, Netflix) Na vorige week bokser Jake Paul gaat de nieuwe aflevering van Untold over footballspeler Johnny Manziel. We zien zijn opkomst en ondergang aan de hand van een aantal interviews.

Only Murders in the Building S03 (dinsdag 08/08, Disney+) Komische serie over drie fans van true-crime-podcasts (Martin Short, Steve Martin en Selena Gomez) die elk seizoen samen een nieuwe moord onderzoeken. Bekijk de trailer.

A Man Called Otto (woensdag 09/08, Netflix) Tragikomische film waarin een weduwnaar (Tom Hanks) die niet erg op mensen gesteld is toch een vriendschap opbouwt met een druk gezin dat naast hem komt te wonen. Bekijk de trailer.

Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop (woensdag 09/08, Netflix) Documentaireserie waarin artiesten, schrijvers en deskundigen praten over de invloed van vrouwen als pioniers en vernieuwers binnen de hiphopmuziek en -cultuur.

High School Musical: The Series S04 (woensdag 09/08, Disney+) Coming-of-age-serie die dient als vervolg op de gelijknamige filmreeks, over tieners die op school musicals opvoeren. De vierde reeks is tevens het slotseizoen van de serie.

Strange Planet (woensdag 09/08, Apple TV+) Komische animatieserie van de bedenker van Community en Rick and Morty, over buitenaardse blauwe wezentjes die de complexiteit en de nuances van het mens-zijn proberen te doorgronden.

Painkiller (donderdag 10/08, Netflix) Dramaserie van regisseur Peter Berg (Friday Night Lights) overde oorsprong en de gevolgen van de opioïdencrisis in de Verenigde Staten, met onder meer Matthew Broderick. Bekijk de trailer.

Marry My Dead Body (donderdag 10/08, Netflix) Tragikomische film uit Taiwan waarin het leven van een agent een vreemde wending neemt: hij is getrouwd met een spookman en samen moeten ze een misdaad op zien te lossen.

Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!