Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
03-08-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1882 keer bekeken
  •  
PAINKILLER_103_Unit_01187RC(1)

© Keri Anderson / Netflix

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

Onder Vuur S02 (vrijdag 04/08, Netflix) Vlaamse dramaserie over een brandweerkazerne in Oostende. Een hecht team van brandweerlieden moet om zien te gaan met hun erg gevaarlijke baan en de problemen in hun persoonlijke levens.

Fatal Seduction (vrijdag 04/08, Netflix) Erotische thrillerserie uit Zuid-Afrika waarin een vrouw na een buitenechtelijk avontuur in een web van intriges belandt. Tweede helft (zeven afleveringen) van de eerste reeks. Bekijk de trailer.

The Hunt for Veerappan (vrijdag 04/08, Netflix) Documentaire uit India over de opkomst en ondergang van de gevreesde smokkelaar Veerappan, wiens bloederige regime leidde tot een twintig jaar durende klopjacht door Zuid-Indië.

The Big Nailed It Baking Challenge (vrijdag 04/08, Netflix) Spin-off van Nailed It! waarin tien hele slechte bakkers tips krijgen van professionele coaches, terwijl ze met elkaar de strijd aangaan om een flink geldbedrag binnen te slepen.

Net het weekend...

Zombieverse (dinsdag 08/08, Netflix) Komische realityserie uit Zuid-Korea waarin er een ‘zombie-uitbraak’ plaats heeft gevonden in de stad Seoul. Welke deelnemers zijn de ondoden te slim af en weten de opdrachten goed uit te voeren?

Untold: Johnny Football (dinsdag 08/08, Netflix) Na vorige week bokser Jake Paul gaat de nieuwe aflevering van Untold over footballspeler Johnny Manziel. We zien zijn opkomst en ondergang aan de hand van een aantal interviews.

A Man Called Otto (woensdag 09/08, Netflix) Tragikomische film waarin een weduwnaar (Tom Hanks) die niet erg op mensen gesteld is toch een vriendschap opbouwt met een druk gezin dat naast hem komt te wonen. Bekijk de trailer.

Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop (woensdag 09/08, Netflix) Documentaireserie waarin artiesten, schrijvers en deskundigen praten over de invloed van vrouwen als pioniers en vernieuwers binnen de hiphopmuziek en -cultuur.

Painkiller (donderdag 10/08, Netflix) Dramaserie van regisseur Peter Berg (Friday Night Lights) over de oorsprong en de gevolgen van de opioïdencrisis in de Verenigde Staten, met onder meer Matthew Broderick. Bekijk de trailer.

Marry My Dead Body (donderdag 10/08, Netflix) Tragikomische film uit Taiwan waarin het leven van een agent een vreemde wending neemt: hij is getrouwd met een spookman en samen moeten ze een misdaad op zien te lossen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief