Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Fatal Seduction: tweede seizoenshelft komt in augustus naar Netflix

  •  
24-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3799 keer bekeken
  •  
FatalSeduction

© Netflix

De erotische thriller over de gevolgen van een buitenechtelijk avontuur is een bewerking van de ook op Netflix te bekijken Mexicaanse serie Dark Desire.

Er komen al heel snel nieuwe afleveringen van Fatal Seduction naar Netflix. Het eerste seizoen blijkt namelijk te zijn opgesplitst in twee delen: begin deze maand verschenen de eerste zeven afleveringen en begin augustus volgen de laatste zeven. Fatal Seduction is een erotische thriller die zich afspeelt in Kaapstad. Het verhaal volgt Nandi (Kgomotoso Christopher), die vermoedt dat haar man een affaire heeft. Tijdens een weekendje weg met haar vriendin Brenda laat ze zich daarom verleiden tot een avontuur met de knappe Jacob (Prince Grootboom). Nadat ze weer thuis is zet een tragische gebeurtenis echter haar hele leven op zijn kop, waarna ze niet meer weet wie ze nog kan vertrouwen. De thriller is een remake Mexicaanse serie Dark Desire, waarin een leraar (Maite Perroni) na een buitenechtelijk avontuur in de problemen komt.

Fatal Seduction Volume 2 verschijnt 4 augustus op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief