Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Winning Time: tweede seizoen start in augustus op HBO Max

  •  
21-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
161 keer bekeken
  •  
quincy-isaiah-solomon-hughes-delante-desouza-austin-aaron-jimel-atkins-devaughn-nixon

© Warrick Page / HBO

De door Adam McKay (Succession) geproduceerde dramaserie richt dit seizoen zich onder meer op de rivaliteit tussen Magic Johnson en Larry Bird.

Het tweede seizoen van Winning Time gaat volgende maand van start op HBO Max: vanaf maandag 7 augustus kun je elke week kijken naar een nieuwe aflevering. Het drama geeft een (gefictionaliseerde) blik op het legendarische basketbalteam van de Los Angeles Lakers dat in de jaren tachtig furore maakte met spelers als Magic Johnson (Quincy Isaiah) en Kareem Abdul-Jabbar (Solomon Hughes). Het tweede seizoen richt zich onder meer op de rivaliteit tussen Magic Johnson en Larry Bird (Sean Patrick Small) van de Boston Celtics. John C. Reilly speelt teameigenaar Jerry Buss en verder zijn onder anderen Adrien Brody, Jason Clarke, Gaby Hoffmann en Jason Segel in de serie te zien. Winning Time wordt geproduceerd door Adam McKay (Succession) en Kevin Messick, die eerder samenwerkten aan films als The Big Short, Vice en Don’t Look Up.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief