Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Arnold: trailer voor driedelige docu over Arnold Schwarzenegger

  •  
10-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
563 keer bekeken
  •  
Arnold

De driedelige Netflix-reeks over de eerst bodybuilder, toen actieheld en vervolgens politicus is afkomstig van de producenten van The Defiant Ones.

Foto credit: Netflix

Arnold Schwarzenegger krijgt binnenkort een eigen documentaire op Netflix. De driedelige tv-reeks moet zijn leven en zijn carrière in kaart brengen: Schwarzenegger werd geboren op het platteland van Oostenrijk en maakte in de jaren zeventig op een wereldwijd podium furore als bodybuilder. In de jaren tachtig en negentig groeide hij met rollen in films als Conan the Barbarian, The Terminator en Total Recall op het witte doek uit tot actieheld en eind jaren negentig begon hij aan een derde carrière als gouverneur van Californië. De documentaire wordt geproduceerd door Allen Hughes, die eerder ook The Defiant Ones en het recente Dear Mama produceerde. De release van Arnold zal ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat Schwarzenegger binnenkort ook bij Netflix te zien zal zijn in Fubar, een komische actieserie van de maker van Reacher.

Arnold verschijnt 7 juni op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!