Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Fubar: trailer voor komische actieserie met Arnold Schwarzenegger

  •  
19-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
248 keer bekeken
  •  
FUBAR_101_Unit_04226RC

In de serie van de maker van Jack Reacher ontdekt een gepensioneerde CIA-agent (Arnold Schwarzenegger) het dubbelleven van zijn dochter.

Foto credit: Amanda Matlovich / Netflix

De recente tv-bewerking van True Lies (in Nederland te volgen op Disney+) moet het doen zonder Arnold Schwarzenegger, maar de actieheld krijgt binnenkort een eigen komische actieserie op Netflix waarin schietpartijen en explosies eveneens worden afgewisseld met familieperikelen. Schwarzenegger geeft in Fubar gestalte aan Luke Brenner, een CIA-agent die op het punt staat om met pensioen te gaan. Nadat hij ontdekt dat zijn eigen dochter (Monica Barbaro uit Top Gun: Maverick) ook in het geheim voor de CIA werkt besluit hij echter om toch weer terug in actie te komen. De vaste cast bestaat verder nog uit onder meer Milan Carter (Warped!), Gabriel Luna (die met Schwarzenegger te zien was in Terminator: Dark Fate) en comédienne Fortune Feimster. Schwarzeneggers True Lies-collega Tom Arnold vertolkt een gastrolletje.

Fubar werd bedacht door Nick Santoro, bekend van Scorpion en de Amazon Prime-serie Jack Reacher. De reeks bestaat uit acht afleveringen en verschijnt 25 mei op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief