Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Continental: datum en trailer voor serie gebaseerd op John Wick-films

  •  
25-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3432 keer bekeken
  •  
NUP_201619_00027R__Night_2

© Amazon Studios / Peacock

De jonge Winston Scott (in de films gespeeld door Ian McShane, hier door Colin Woodell) krijgt het aan de stok met hoteleigenaar Cormac (Mel Gibson).

De misdaadserie The Continental, die in Amerika volgende maand van start gaat bij Peacock, is bij ons vanaf 22 september te zien op Amazon Prime Video. De driedelige reeks is een spin-off van de John Wick-films die zich afspeelt in de jaren 70 en draait om het hotel waar de huurmoordenaars uit de films regelmatig vertoeven. Het verhaal laat zien hoe Winston Scott uiteindelijk de baas wordt van de New Yorkse vestiging van The Continental, waar Cormac (Mel Gibson) dan nog de dienst uitmaakt. Colin Woodell geeft hier gestalte aan de jongere versie van Winston, die in de filmserie gespeeld wordt door Ian McShane (Deadwood). Ayomide Adegun is te zien als de jonge versie van de eerder door Lance Reddick gespeelde Charon. De regie was in handen van Albert Hughes (The Good Lord Bird) en Charlotte Brändström (The Lord of The Rings).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief