Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
11-05-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
1778 keer bekeken
  •  
Maternal-ITV-main-image-3-89e9107

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Foto credit: ITV

Nieuwe series dit weekend...

The Sandhamn Murders S05 (zaterdag 13/05, NPO 3) Misdaaddrama dat zich afspeelt op een eiland bij Stockholm. In de première wil een inbreker zijn informatie over een verdwenen vrouw alleen maar met Nora delen. Bekijk de trailer.

Riches (zondag 14/05, NPO 3) Britse dramaserie over de nasleep van de dood van een rijke zakenman: familieleden afkomstig uit zijn beide huwelijken belanden vervolgens in een harde strijd om de erfenis van zijn fortuin. Lees hier meer.

Nog lopende series dit weekend...

Flikken Maastricht S17 (vrijdag 12/05, NPO 1) Een hartchirurg wordt doodgeschoten aangetroffen in een woning die vreemdgangers kunnen huren voor hun stiekeme ontmoetingen. Is het een toevallige overval die hem fataal is geworden?

Das Boot S03 (vrijdag 12/05, NPO 2) Na een avond in het casino krijgt Forster hulp uit onverwachte hoek. Bij een benarde situatie komt de U-949 in botsing met een ander schip. Ehrenberg wordt op het matje geroepen. Lees de recensie.

Van der Valk S03 (zaterdag 13/05, NPO 2) Nadat een grote naam in de kunstwereld wordt vermoord met een ceremonieel Indonesisch wapen, belandt Van der Valk in de wereld van de kunstrestitutie. Ook duikt een oude zaak opnieuw op.

Films dit weekend...

Hors Normes (vrijdag 12/05, NPO 2) Tragikomische film van de makers van Intouchables, over twee mannen (Vincent Cassel en Reda Kateb) die zich in Parijs inzetten voor jongeren voor wie geen plek is in de reguliere maatschappij.

Tully (vrijdag 12/05, NPO 3) Drama van Jason Reitman en Diablo Cody (Juno, Young Adult) waarin Marlo (Charlize Theron) bijna bezwijkt onder het moederschap, maar gelukkig hulp krijgt van de nieuwe oppas Tully (Mackenzie Davis).

Nieuwe series na het weekend...

Maternal (donderdag 18/05, NPO Start) Brits ziekenhuisdrama dat enkel online te volgen is, over drie vrouwelijke artsen die onlangs moeder zijn geworden en nu vlak na de pandemie hun werk weer opnieuw oppakken. Bekijk de trailer.

Nog lopende series na het weekend...

Cheaters (dinsdag 16/05, NPO 3) Josh probeert zijn relatie met Esther te redden en vraagt zijn zus Nina om advies. Hij beseft dat hij niet kan blijven liegen en besluit daarom Fola te vertellen wat hij echt voor haar voelt. Lees de recensie.

Dag & Nacht (woensdag 17/05, NPO 1) Milad neemt afscheid van het team. Op zijn laatste werkdag moet hij een zware operatie uitvoeren bij collega Aamina en dealen met de agressie van een toekomstige vader. Lees ons interview.

1985 (donderdag 18/05, NPO 3) Na de aanslag wordt Marc in bescherming genomen door zijn nieuwe overste, adjudant Goffinard. Franky springt in de bres voor zijn baas die bij een racistisch incident over de schreef ging. Lees hier meer.

Films na het weekend...

Nr. 10 (maandag 15/05, NPO 3) Zwartkomische thrillerfilm van Alex van Warmerdam (Borgman) over een man (Tom de Wispelaere) die ooit als kind werd gevonden in de Duitse bossen en zijn afkomst nog altijd niet kent. Bekijk de trailer.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief