Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Walking Dead: laatste afleveringen komen in september naar Netflix

  •  
25-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
12018 keer bekeken
  •  
TWD_1100_JS_0325_00270_RT

© AMC

De op de gelijknamige strip van Robert Kirkman gebaseerde zombie-serie was gedurende elf seizoenen goed voor in totaal 177 afleveringen.

Over iets meer dan een week staat The Walking Dead in zijn geheel op Netflix: de vod-dienst heeft bekendgemaakt dat de laatste acht afleveringen van het elfde en ook laatste seizoen op zondag 3 september worden toegevoegd. De finale van de serie was november vorig jaar te zien op televisie. Hoewel de originele serie nu helemaal klaar is, geldt dat nog niet voor The Walking Dead als tv-franchise. Zo keerden Maggie Cohan en Jeffrey Dean Morgan eerder dit jaar terug in de zesdelige spin-off The Walking Dead: Dead City, die ook al zeker is van nog een tweede seizoen. Later dit jaar verschijnt er een spin-off-serie met Norman Reedus als Daryl, gevolgd door nog een spin-off-serie waarin Andrew Lincoln terugkeert als Rick Grimes. Eerdere spin-off-series waren onder meer Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond.

Update: de afleveringen zijn door Netflix (onder voorbehoud) uitgesteld tot 2 oktober.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!