Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Bay of Silence: thrillerfilm van Paula van der Oest te zien bij de NPO

  •  
18-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
6872 keer bekeken
  •  
BayOfSilence

© September Film

De internationale thriller van de Nederlandse regisseuse heeft rollen voor Claes Bang (Dracula), Olga Kurylenko (Quantum of Solace) en Brian Cox (Succession).

De misdaadthriller The Bay of Silence van regisseur Paula van der Oest (Tonio, The Split) is op zaterdag 16 september te zien bij NPO 3 en verschijnt dan tevens op NPO Plus. In de cast van de boekverfilming zien we bekende namen als Claes Bang (Dracula), Olga Kurylenko (Treason) en Brian Cox (Succession). The Bay of Silence volgt Will (Bang) en Rosalind (Kurylenko), die een benijdenswaardig leven hebben opgebouwd in Londen. Wanneer de moeilijke geboorte van hun zoon Amadeo de wereld van Rosalind op zijn kop zet, verdwijnt ze abrupt met haar kinderen en hun nanny. Will vermoedt een link met een onlangs aangekomen koffer uit Frankrijk, gevuld met foto-negatieven. Hij start een zoektocht door Europa en weet Rosalind uiteindelijk terug te vinden, maar een schokkende onthulling zet hem vervolgens voor een ingrijpend dilemma.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!