de Lagarde

Spy/Master: trailer voor Roemeense spionageserie van HBO Max

  •    •  
20-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1139 keer bekeken
  •  
10217358_2422438_448_64404d226f1c4

De hoofdrol in de zesdelige reeks is voor Alec Secareanu, bekend van zijn optreden als arbeidsmigrant in het Britse drama God's Own Country.

Volgende maand gaat het Roemeense spionagedrama Spy/Master in première op HBO Max. De hoofdrol in de serie is voor Alec Secareanu (God’s Own Country), die onlangs nog te zien was in het derde seizoen van Happy Valley. Spy/Master beslaat een week in het leven van Victor Godeanu (Secareanu), die fungeert als rechterhand en adviseur van de Roemeense dictator Nicolae Ceaușescu. Godeanu is echter ook een geheim agent voor de KGB en als hij in gevaar komt moet hij via Duitsland zien te ontsnappen naar de Verenigde Staten. Hij krijgt daarbij hulp van een undercover Stasi-agent en voormalige vlam (Svenja Jung) en een opkomende CIA-agent (Parker Sawyers, de jonge Obama in Southside with You). De regie was in handen van Christopher Smith (Temple), met Ben Wheeler (The Tourist) als cinematograaf.

De eerste twee afleveringen van Spy/Master, die dit jaar al in première gingen op het Berlinale Festival in Berlijn, verschijnen 19 mei op HBO Max. Daarna volgt elke week een nieuwe aflevering.

Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!