Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
12-10-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
870 keer bekeken
  •  
Bodies

© Netflix

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

The Conference (vrijdag 13/10, Netflix) Komische horrorfilm uit Zweden met onder meer Eva Melander uit Gräns. Een gemaskerde killer begint werknemers die deelnemen aan een uitstapje voor teambuilding te vermoorden. Bekijk de trailer.

Ijogbon (vrijdag 13/10, Netflix) Afrikaanse dramafilm waarin vier tieners uit een dorpje op het platteland van Nigeria stuiten op een buidel met ongeslepen diamanten. Al snel blijken er meerdere partijen op zoek naar deze zeer waardevolle stenen.

Camp Courage (zondag 15/10, Netflix) Documentaire over een jong meisje dat op de vlucht is vanwege de oorlog in Oekraïne. Samen met haar oma reist ze af naar een zomerkamp in de Alpen, waar ze vervolgens de grenzen van haar moed opzoekt.

Na het weekend...

I Woke Up a Vampire (dinsdag 17/10, Netflix) Komische tienerserie waarin Carmie op haar dertiende verjaardag ontdekt dat ze half mens half vampier is. Haar bovennatuurlijke krachten maken het leven op de middelbare school er niet makkelijker op.

The Devil on Trial (dinsdag 17/10, Netflix) Britse documentairefilm waarin aan de hand van onder andere reconstructies en homevideo’s de vermeende bezetenheid van een jonge jongen, en de brute moord die daarop volgde, nader worden onderzocht.

Kaala Paani (woensdag 18/10, Netflix) Thrillerserie uit India waarin een mysterieuze ziekte de lokale inwoners van twee eilanden treft. Er start een wanhopig gevecht om te overleven en de mensen proberen zo snel mogelijk een geneesmiddel te vinden.

Crypto Boy (donderdag 19/10, Netflix) Familiedramafilm waarin Amir (Shahine El-Hamus) ontslag neemt bij het restaurant van zijn vader (Sabri Saad El-Hamus) en zich daarna inlaat met een schimmige jonge crypto-ondernemer. Bekijk de trailer.

Bodies (donderdag 19/10, Netflix) Britse misdaadserie met onder anderen Stephen Graham over vier detectives in vier verschillende tijdperken – de reeks bestrijkt een periode van 150 jaar - die op hetzelfde moordslachtoffer stuiten. Bekijk de trailer.

Crashing Eid (donderdag 19/10, Netflix) Dramaserie uit Saudi-Arabië waarin Razan met haar familie het Suikerfeest viert. Als haar Brits-Pakistaanse verloofde onverwacht opduikt, wil ze iedereen overtuigen dat hij een goede match voor haar is.

Neon (donderdag 19/10, Netflix) Komische serie waarin een aanstormend reggaeton-talent samen met zijn vrienden naar Miami verhuist. Ze streven naar een succesvolle carrière, maar moeten wel eerst een aantal grote obstakels zien te overwinnen.

Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!