Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Bodies: trailer voor Britse misdaadserie van Netflix

  •  
12-10-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2159 keer bekeken
  •  
Bodies

© Matt Towers / Netflix

Het mysterie met onder meer Stephen Graham (Line of Duty) volgt vier verschillende detectives die - elk in hun eigen tijdsperiode - aan dezelfde moordzaak lijken te werken.

Volgende week verschijnt de Britse thriller Bodies bij Netflix en vandaag werd de trailer voor de serie vrijgegeven. Bodies is een misdaaddrama met een mysterieuze twist: in de reeks, die zich afspeelt in Londen, wordt in vier verschillende tijdsperioden hetzelfde lijk gevonden. En daardoor volgen we dus vier verschillende detectives die aan de ogenschijnlijk zelfde moordzaak werken: DI Hillinghead (Kyle Soller) in 1891, DS Whiteman (Jacob Fortune-Lloyd) in 1941, DS Hasan (Amaka Okafor) in 2023 en DS Maplewood (Shira Haas, die doorbrak met haar rol in Unorthodox) in 2053. Terwijl er gedurende een periode van 150 jaar verschillende dwarsverbanden naar voren komen, lijkt de enigmatische politieke leider Elias Mannix (Stephen Graham uit The Walk-In) een centrale rol te spelen in het mysterie. Bodies werd bedacht door scenarist Paul Tomalin (No Offence, The Frankenstein Chronicles) en bestaat uit acht afleveringen.

Bodies verschijnt donderdag 19 oktober op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief