Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
05-10-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
2639 keer bekeken
  •  
HouseUsher

© Netflix

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

Fair Play (vrijdag 06/10, Netflix) Erotische thriller met Phoebe Dynever (Bridgerton) over de spanning die ontstaat binnen een relatie wanneer de vrouw een promotie krijgt waar haar partner – en collega – eigenlijk op hoopte. Lees de recensie.

Ballerina (vrijdag 06/10, Netflix) Zuid-Koreaanse actiefilm waarin een oud-bodyguard (Jun Jong-seo uit Money Heist: Korea) die zich wel raad weet met wapens en vechtsport wraak wil nemen in naam van haar dode vriendin. Bekijk de trailer.

Deadly Invitation (vrijdag 06/10, Netflix) Komische misdaadfilm uit Mexico, waarin een vrouw die dol is op true crime verstrikt raakt in het onderzoek naar de moord op haar zus en de dader moet vinden in een enorme villa vol verdachten.

Strong Girl Nam-soon (zaterdag, 07/10 Netflix) Komische dramaserie over een vrouw met een bijzondere kracht die afreist naar Korea om haar biologische familie te vinden. Ze raakt betrokken bij een drugszaak die haar kracht op de proef stelt.

Na het weekend...

Stranded with My Mother-in-Law (maandag 09/10, Netflix) Competitieve realityshow uit Brazilië, waarin koppels in een paradijselijke omgeving uitdagingen aangaan om een geldprijs te winnen, terwijl ze worden bijgestaan door hun schoonmoeders.

Di4ries S02 (dinsdag 10/10, Netflix) Komische tienerserie uit Italië, over de levens van een aantal scholieren. Ze krijgen te maken met onder meer eerste liefdes, hechte vriendschappen en onderlinge ruzies, waarbij elke dag voor verrassingen zorgt.

Last One Standing S02 (dinsdag 10/10, Netflix) Komische spelshow waarin verschillende Japanse komieken moeten acteren in een dramaserie met serieuze acteurs. Ze moeten daarbij veel improviseren en als hun grappen niet werken liggen ze eruit.

Pact of Silence (woensdag 11/10, Netflix) Mexicaanse thrillerserie waarin een door haar moeilijke jeugd geplaagde vrouw de levens van vier vrouwen infiltreert om te ontdekken wie de moeder is die haar lang geleden in de steek liet. Bekijk de trailer.

Once Upon a Star (woensdag 11/10, Netflix) Thaise dramafilm die zich afspeelt in de jaren zeventig. Een groep mensen reist rond om films te vertonen en deze live na te synchroniseren. Het publiek is enthousiast, maar er zijn tevens wat hindernissen.

Big Vape: The Rise and Fall of Juul (woensdag 11/10, Netflix) Documentaireserie over de opkomst en ondergang van Juul: de strijdlustige start-up voor elektronische sigaretten groeit uit tot een miljoenenbedrijf, maar een epidemie verpest het succes.

The Fall of House Usher (donderdag 12/10, Netflix) Horrorserie van de bedenker van The Haunting of Hill House, waarin de erfgenamen van een rijke maar gewetenloze familie een voor een op vreemde wijzen om het leven komen. Bekijk de trailer.

Black Lotus (donderdag 12/10, Netflix) Actiefilm over een door schuldgevoel geplaagde ex-commando (kickbokser Rico Verhoeven in zijn eerste hoofdrol in een film) die het ontvoerde dochtertje van zijn overleden vriend moet redden. Bekijk de trailer.

Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!