Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Black Lotus: nieuwe actiefilm met Rico Verhoeven komt in oktober naar Netflix

  •  
26-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
919 keer bekeken
  •  
Black-Lotus_st_3_jpg_sd-high

© Dutch FilmWorks

Een door een schuldgevoel geplaagde ex-commando (Rico Verhoeven in zijn eerste hoofdrol) probeert de ontvoerde dochter van zijn overleden vriend te redden.

Na een bijrol in het tweede seizoen van Undercover en audities voor onder meer Creed 2 en John Wick 3 mocht kickbokser Rico Verhoeven de hoofdrol spelen in de Engelstalige actiethriller Black Lotus. De film werd in april van dit jaar uitgebracht in de bioscoop en is vanaf 12 oktober te zien op Netflix. Black Lotus draait om de door een schuldgevoel geplaagde ex-commando Matteo Donner (Verhoeven), die nadat zijn beste vriend tijdens een gezamenlijke missie om het leven kwam rond de wereld zwerft. Eenmaal terug in Amsterdam belandt hij in een eenmansoorlog waarbij hij maar één doel voor ogen heeft: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden. Een van de bijrollen in de film is voor Frank Grillo (The Grey, Wheelman, Boss Level).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief