Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Pact of Silence: Mexicaanse thrillerserie komt in oktober naar Netflix

  •  
14-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
780 keer bekeken
  •  
PactOfSilence

© Netflix

Een door haar moeilijke jeugd geplaagde vrouw infiltreert de levens van vier vrouwen om te ontdekken wie de moeder is die haar lang geleden in de steek liet.

Vandaag verscheen het Mexicaanse Thursday’s Widows op Netflix en in oktober komt er weer een Mexicaanse thrillerserie naar de streamingdienst. Pact of Silence (of Pacto de Silencio) draait om de succesvolle influencer Brenda (Camila Valero), die een ogenschijnlijk gelukkig leven leidt met trouwe vrienden en talloze volgers. Toch wordt ze nog altijd enorm geplaagd door het feit dat ze opgroeide zonder moeder en een moeilijke jeugd doormaakte. Daarom infiltreert ze de levens van vier vrouwen die het mogelijk zouden kunnen zijn, om uiteindelijk wraak te kunnen nemen op de degene die haar ooit in de steek liet. Haar zoektocht legt echter grote geheimen bloot en brengt ook haar eigen leven in gevaar. Een van de bijrollen is voor Kiki Edgar (La Reina del Sur).

Pact of Silence verschijnt woensdag 11 oktober op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief