de Lagarde

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
07-09-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
2097 keer bekeken
  •  
Het Gouden Uur

© Jeffrey Harpal / AVROTROS

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

Burning Body (vrijdag 08/09, Netflix) Spaanse thrillerserie met twee acteurs uit La Casa de Papel, waarin een uitgebrande auto met daarin het verkoolde lijk van een politieagent leidt naar een web van intriges, seks en geweld. Lees de recensie.

Rosa Peral’s Tapes (vrijdag 08/09, Netflix) Spaanse true-crime-documentaire over Rosa Peral, een voormalig agente die veroordeeld werd omdat ze haar ex vermoord zou hebben. Vanuit de gevangenis geeft ze nu haar eerste interview. Lees de recensie.

A Time Called You (vrijdag 08/09, Netflix) Romantische dramaserie uit Zuid-Korea over een rouwende vrouw die op magische wijze door de tijd reist naar het jaar 1998. Ze ontmoet daar een man die sprekend lijkt op haar overleden geliefde.

Spy Ops (vrijdag 08/09, Netflix) Documentaireserie met interviews met mensen die werken voor inlichtingendiensten zoals de CIA en MI6. Ze onthullen verhalen over Koude Oorlog-campagnes, staatsgrepen en veel meer. Lees de recensie.

Selling The OC S02 (vrijdag 08/09, Netflix) Realityserie over makelaars van de Oppenheim Group, die peperdure woningen verkopen aan de rijke elite. Ze breiden in het nieuwe seizoen uit naar Orange County waar ze luxe strandvilla’s aanbieden.

Na het weekend...

Class Act (woensdag 13/09, Netflix) Biografische dramaserie met Laurent Lafitte (Elle) als de controversiële Franse zakenman Bernard Tapie, die eigenaar was van Adidas en voorzitter van de voetbalclub Olympique de Marseille. Bekijk de trailer.

Freestyle (woensdag 13/09, Netflix) Poolse misdaadfilm over een beginnend rapper met een crimineel verleden. Hij heeft geld nodig voor tijd in een opnamestudio en zet een zeer riskante drugsdeal op poten die hem zijn leven en carrière kan kosten.

Wrestlers (woensdag 13/09, Netflix) Documentaireserie van de maker van Last Chance U en Cheer, waarin de eigenaren van een bekende professionele worstelorganisatie plus een aantal rijzende sterren buiten de ring een verschil proberen te maken.

Het Gouden Uur (donderdag 14/09, Netflix) Thrillerserie van de bedenker van Sleepers, waarin een rechercheur met Afghaanse roots (Nasrdin Dchar uit Mocro Maffia) een oude jeugdvriend verdenkt van een terreuraanslag. Lees de recensie.

Thursday’s Widows (donderdag 14/09, Netflix) Mexicaanse thrillerserie waarin een vrouw (Irene Azuela) die leeft in een luxe woongemeenschap op een dag haar echtgenoot en drie van zijn vrienden dood aantreft in het zwembad. Bekijk de trailer.

Ehrengard: The Art of Seduction (donderdag 14/09, Netflix) Romantische komediefilm uit Denemarken, waarin de Grand Duchess (Sidse Babette Knudsen) iemand inschakelt om haar zoon te leren hoe vrouwen te verleiden. Bekijk de trailer.

Once Upon a Crime (donderdag 14/09, Netflix) Door sprookjes geïnspireerde komische fantasyfilm uit Japan, waarin Assepoester en Roodkapje op de avond van het koninklijk bal een mysterie moeten ontrafelen voor twaalf uur middernacht.

Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!