Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Thursday's Widows: Mexicaanse thrillerserie komt in september naar Netflix

  •  
01-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1701 keer bekeken
  •  
ThursdaysWidows

© Netflix

Een leefgemeenschap voor rijke families wordt opgeschrikt wanneer een vrouw (Irene Azuela) haar echtgenoot en twee van zijn vrienden dood aantreft in het zwembad.

Vanaf 14 september kun je bij Netflix kijken naar de nieuwe Mexicaanse thriller Thursday’s Widows, tevens bekend als Las viudas de los jueves. Het misdaaddrama speelt zich af in de luxe leefgemeenschap Las Cascadas, waar vijf rijke families een ogenschijnlijk zorgeloos leven leiden, maar waar in werkelijkheid duistere geheimen spelen. Die geheimen dreigen aan het licht te komen wanneer Teresa (Irene Azuela) op een dag thuiskomt en haar echtgenoot Tano (Omar Chaparro) en twee van zijn vrienden dood aantreft in het zwembad. De bewoners van de gemeenschap bestempelen het direct als een ongeluk, maar langzaam maar zeker komt de waarheid boven. Thursday’s Widows is een tv-bewerking van de roman van Claudia Piñeiro, die eerder werkte aan de Netflix-serie The Kingdom (of: El Reino). De reeks bestaat uit in totaal zes afleveringen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief