Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
28-09-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
6332 keer bekeken
  •  
Aanmodderfakker

© Michiel ten Horn

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nieuwe series dit weekend...

Grace S02 (zaterdag 30/09, NPO 2) Britse misdaadserie over een detective (John Simm) die werkt in het kustplaatsje Brighton and Hove. De eerste zaak draait om een moordenaar die op twee plekken tegelijk lijkt te kunnen zijn. Bekijk de trailer.

Top Dog S02 (zaterdag 30/09, NPO 3) Zweedse misdaadserie van de producenten van The Bridge en de auteur van Snabba Cash, over de relatie tussen advocate Emily (Josefin Asplund) en (ex-)crimineel Teddy (Alexej Manvelov). Bekijk de trailer.

Nog lopende series dit weekend...

Flikken Rotterdam S07 (vrijdag 29/09, NPO 1) In het onderzoek naar de dood van Paul Beijerland werkt Hein samen met Hermine Monserrat. Hij probeert ondertussen te achterhalen of de leden van het team ergens mee gechanteerd kunnen worden.

Hotel Portofino S02 (vrijdag 29/09, NPO 2) Rose zoekt naar een oplossing voor haar problemen met Lucian. Cecil en Danioni denken dat hun plan werkt. Als Cecil Bella volgt naar een afspraak, doet hij een verrassende ontdekking. Lees de recensie.

The Night Manager (zondag 01/10, NPO 3) Roper herinnert zijn team aan de dodelijke gevolgen van verraad. Corky's toenadering tot de waarheid brengt Pine in gevaar. Er worden grenzen overschreden om de missie te bewaken. Lees de recensie.

Films dit weekend...

Beyond Sleep (vrijdag 29/09 NPO 2) Existentiële dramafilm van de regisseur van Kauwboy, gebaseerd op het boek Nooit meer slapen, over een geoloog (Reinout Scholten van Aschat) die reist naar een plek in Noorwegen waar het bijna niet donker wordt.

Kom hier dat ik u kus (vrijdag 29/09, NPO 3) Dramafilm naar de roman van Griet Op de Beeck, waarin Mona zichzelf sinds de dood van haar moeder toen ze 9 jaar oud was wegcijfert om het anderen naar de zin te maken en daarvan los probeert te komen.

Aanmodderfakker (zaterdag 30/09, NPO 3) Komische dramafilm van de makers van De Ontmaagding van Eva van End, waarin de 32-jarige nietsnut Thijs (Gijs Naber) in de ban raak van de 16-jarige streber Lisa (Roos Wiltink). Won drie Gouden Kalveren.

Quo Vadis, Aida? (zondag 01/10, NPO Plus) Bejubelde dramafilm die zich afspeelt tijdens de val van Srebrenica. Een lokale lerares die als vertaler werkt voor de Verenigde Naties ziet hoe Servische militairen de stad aanvallen. Lees de recensie.

Nog lopende series na het weekend...

Afterglow (dinsdag 03/10, NPO 3) Finn en Marlene vieren hun huwelijksfeest, waarbij de feestelijke avond nog een dramatisch staartje krijgt. Jørund laat zich in het ziekenhuis onderzoeken en loopt daar Charlotte tegen het lijf. Lees de recensie.

Oogappels S05 (woensdag 04/10, NPO 1) Tim, Dina en Max ergeren zich aan Hansje. Erik motiveert haar voor haar eindexamen en gaat meer voor Lodewijk zorgen. Max en Linde hebben een date en Carola is boos op Marcel. Lees ons interview.

All Stars & Zonen S02 (donderdag 05/10, NPO 3) Het team maakt zich zorgen om Junior, die maar gaan afscheid lijkt te kunnen nemen van zijn overleden geliefde. Johnny en Roos beginnen op de club met een opvang voor de kinderen. Lees ons interview.

Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!