Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Grace: tweede seizoen van Britse misdaadserie komt naar de NPO

  •  
27-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
11927 keer bekeken
  •  
Grace

© ITV

In de kijkers-poll voor de 'crime-nacht' legde Grace het af tegen Endeavour, maar het tweede seizoen gaat eind volgende maand alsnog in première op televisie.

Het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Grace gaat eind volgende maand van start bij de NPO: de reeks is vanaf zaterdag 30 september te zien op NPO 2 en NPO Start en de drie afleveringen (elk met een speelduur van 90 minuten) zijn vanaf dan tevens in zijn geheel te streamen op NPO Plus. Grace volgt detective Roy Grace (John Simm), die werkt in het kustplaatsje Brighton and Hove. De eerste aflevering draait om een moordenaar die ogenschijnlijk op twee plekken tegelijk kan zijn, in de tweede aflevering worden er menselijke resten gevonden in een waterafvoer en in de derde aflevering stuit men op een lijk in een kanaal. Het seizoen werd wederom geschreven door Russell Lewis, bekend van Endeavour Morse. Er is ook al een derde seizoen, met nog een vierde seizoen in de maak.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief