Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
24-08-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
5407 keer bekeken
  •  
BoysHood2

© Columbia Pictures

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Films dit weekend...

Dark Waters (vrijdag 25/08, NPO 2) Rechtbankdrama van de maker van I'm Not There en Carol, over de jarenlange juridische strijd die advocaat Robert Bilott (Mark Ruffalo) voerde tegen een chemicaliënbedrijf dat illegaal afval dumpte.

Becoming Astrid (zaterdag 26/08, NPO 2) Biografische dramafilm over het (vroege) leven van auteur Astrid Lindgren, bekend van haar verhalen over Pippi Langkous. Ze valt voor haar 30 jaar oudere baas en raakt zwanger van hem.

Boyz n the Hood (zondag 27/08, NPO 2) Keuzefilm van zomergast - en choreograaf/kunstenaar  - Alida Dors: het regiedebuut van de toen 23-jarige (!) John Singleton volgt jongeren in het door bendegeweld geplaagde South Central.

Nieuwe series na het weekend...

The Summerdahl Murders S04 (donderdag 31/08, NPO Plus) Deense misdaadserie waarin rechercheur Dan Sommerdahl in een kustplaatsje misdrijven onderzoekt met zijn (ex-)vrouw Marianne en zijn collega Flemming Torp. Bekijk de trailer.

All Stars & Zonen S02 (donderdag 31/08, NPO 3) Eerste twee afleveringen (de serie wordt daarna op 14 september weer hervat) van de komische dramareeks over de voetballers (en hun vaders en moeders) van Swift Boys. Bekijk de trailer.

Nog lopende series na het weekend...

Pørni S02 (dinsdag 29/08, NPO 3) Pørni maakt zich zorgen om Leo en om haar vader, die niet naar de dokter wil. De familie bezoekt het graf van Anne op de dag dat ze 40 zou zijn geworden. Hanna heeft een nieuw verdienmodel gevonden.

Exit S03 (donderdag 31/08, NPO 3) Henrik moet verantwoording afleggen voor wat er gebeurde in zijn hotelkamer. Naast Krøvel verlaat ook Hermine het land, waarmee ze Adam in grote moeilijkheden brengt. Laatste aflevering van het seizoen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!