Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

All Stars & Zonen: tweede seizoen start eind augustus bij de NPO

  •  
01-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
5216 keer bekeken
  •  
All Stars & Zonen S01

© Dinand van der Wal / BNNVARA

De reeks werd geregisseerd door Jean van de Velde, die ook werkte aan het eerste seizoen, de twee All Stars-films en de eerdere All Stars-serie.

Het komische drama All Stars & Zonen keert terug met een tweede seizoen: op donderdag 31 augustus wordt er op NPO 3 afgetrapt met de eerste twee afleveringen van de nieuwe reeks en vanaf donderdag 14 september kun je wekelijks kijken naar een nieuwe aflevering. In seizoen twee worstelen de huidige spelers van de voetbalclub Swift Boys met een hoop moderne uitdagingen, zoals grensoverschrijdend gedrag, gecanceld worden en gendergelijkheid. Tegelijkertijd krijgen de vaders en moeders te maken met uitdagingen die van alle tijden zijn, zoals ouderschap, overgang en overspel. Matthijs van de Sande Bakhuyzen werd aan de cast toegevoegd als Zero, een tot nu toe onbekende broer van Hero, Nero en Nemo. Verder heeft Isa Hoes een grotere rol als Roos, die de leiding krijgt over de kantine van de Swift Boys.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief