Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
28-07-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
4170 keer bekeken
  •  
Portrait of a Lady on Fire

© Cinéart

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nog lopende series dit weekend...

Anoniem (vrijdag 28/07, NPO 1) Finale van de serie waarin wordt onthuld wie achter de schermen de touwtjes in handen heeft en wie de echte helden zijn. Anoniem of niet: de familie Jansen staat er zeker niet alleen voor. Lees ons interview.

Silent Witness S24 (vrijdag 28/07, NPO 1) Het team onderzoekt de moord op een chirurg waarbij het DNA-onderzoek naar een onmogelijke dader wijst. Adams onpartijdigheid wordt in twijfel getrokken. De reeks wordt op maandag weer hervat.

Redemption (vrijdag 28/07, NPO 2) Colette duikt dieper in Stacey's leven, maar er blijven veel vragen onbeantwoord. Ondertussen probeert ze zich te redden bij de Ierse politie en een betere band op te bouwen met haar twee kleinkinderen.

Happy Valley (zaterdag 29/07, NPO 2) Tommy Lee Royce is ontsnapt en dus breekt er paniek uit. Ryan hoort van Catherine wat er precies is gebeurd tussen Tommy en zijn moeder en via zijn gameconsole ontvangt hij een onverwacht bericht.

Serial Lover (zaterdag 29/07, NPO 3) Oriane ontdekt het geheim van Amaury en ontsnapt uit de inrichting. Met Camille gaat ze op zoek naar de man die hen bedroog. Door berichten van Agathe ziet Mathilde Roman voor wie hij werkelijk is.

Films dit weekend...

Portrait de la jeune fille en feu (vrijdag 28/07, NPO 2) Minimalistische dramafilm uit Frankrijk over de verboden liefde tussen twee vrouwen: de jonge Marianne moet op een eiland een portret schilderen van een verloofde aristocrate.

Anne+ (vrijdag 28/07, NPO 3) Filmvervolg op de gelijknamige serie met Hanna van Vliet als lesbische twintiger in Amsterdam. Anne wil naar Canada emigreren maar staat ook onder druk om haar roman af te maken. Bekijk de trailer.

For All Mankind (zondag 30/07, NPO 2) Keuzefilm van zomergast - en cinematograaf van Oppenheimer - Hoyte van Hoytema: in de documentaire zien we beelden van NASA's Apollo-programma dat astronauten op de maan zou zetten.

Nieuwe series na het weekend...

Exit S03 (donderdag 03/08, NPO 3) Zwartkomische dramaserie uit Noorwegen, over vier vrienden die heel erg veel geld verdienen in de financiële sector van Oslo en zich vervolgens steeds losbandiger gaan gedragen. Bekijk de trailer.

Nog lopende series na het weekend..

Shetland S07 (maandag 31/07, NPO 2) Connor is vermoedelijk nog in leven en zou betrokken zijn bij de dood van Bryd. Hoewel zijn moeder weigert dit te geloven, doet Abbie een schokkende bekentenis. Tot en met donderdag dagelijks te zien.

Dertigers S04 (maandag 31/07, NPO 3) De vriendengroep gaat een weekend naar Friesland. Saar wil dat Pieter zijn mond houdt over haar DNA-test. Pieter ergert zich aan het drankgebruik van Saar en doet zijn verhaal bij Alex. Lees ons interview.

Sort Of S02 (dinsdag 01/08, NPO 3) Sabi krijgt geen geld van Imran en Deenzie en moet dus zelf achter diens zuurverdiende centen aan. Paul voelt zich gepasseerd wanneer Bessy op eigen houtje besluit om thuis verder te willen gaan herstellen.

De droom van de jeugd (woensdag 02/08, NPO 3) Het is nu 2006. Frans deelt dan eindelijk wat er in Joegoslavië is gebeurd. Charlie neemt een besluit dat haar relatie met Hisham voorgoed verandert. Laatste aflevering. Lees de recensie.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!