de Lagarde

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
20-07-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
5995 keer bekeken
  •  
ShS7__final_23383880_23383864

© KRO-NCRV

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nieuwe series dit weekend...

Redemption (vrijdag 21/07, NPO 2) Ierse misdaadserie over een agente (Paula Malcomson) die de dood van haar dochter onderzoekt, nadat ze de voogdij heeft gekregen over twee voor haar onbekende kleinkinderen. Lees de recensie.

Serial Lover (zaterdag 22/07, NPO 3) Franse thrillerserie over een gewiekste oplichter die vrouwen manipuleert en besteelt, tot een aantal van zijn slachtoffers de handen ineenslaan en gezamenlijk terug willen vechten. Bekijk de trailer.

Nog lopende series dit weekend...

Anoniem (vrijdag 21/07, NPO 1) Er wordt een lijk gevonden bij een brug, waarna Stef en Chris Cabo nachtelijk overleg voeren. Als de vader van Saar zijn geld komt halen, schiet dat bij Jurre in het verkeerde keelgat. Lees ons interview.

Silent Witness S25 (vrijdag 21/07, NPO 1) Het team houdt zich bezig met het onderzoek, terwijl Nikki nieuwe aanwijzingen krijgt en concludeert dat het team zichzelf en iedereen om hen heen in gevaar brengt. Laatste aflevering van het seizoen.

Happy Valley (zaterdag 22/07, NPO 2) Catherine gaat de confrontatie aan met Clare en stelt Ryan voor een ultimatum. Faisal en Joanna bedenken een plan, maar dit plan pakt vervolgens toch niet helemaal uit zoals ze het zelf hadden voorgesteld.

Films dit weekend...

Monos (vrijdag 21/07, NPO 2) Colombiaans-Amerikaans oorlogsdrama over piepjonge en gewapende guerrillastrijders die de opdracht hebben gekregen om een in gijzeling genomen dokter (Julianne Nicholson) in de gaten te houden.

Alles van waarde (vrijdag 21/07, NPO 3) Televisiefilm van Stanley Kolk over twee jonge homo's die op een nacht in elkaar worden geslagen. Een filmmaker en een rechercheur proberen te achterhalen waarom ze geen aangifte willen doen.

Les Misérables (zaterdag 22/07, NPO 3) Franse dramafilm die genomineerd werd voor een Oscar. Nadat een arrestatie eindigt in geweld moet agent Stéphane Ruiz er in de nasleep voor proberen te zorgen dat de boel niet volledig uit de hand loopt.

The White Balloon (zaterdag 22/07, NPO 2) Keuzefilm van zomergast Thomas Hertog: in het Iraanse familiedrama zien we in 'real time' (85 minuten) hoe de zevenjarige Razieh met een bankbiljet van haar moeder een goudvis wil gaan kopen.

Nieuwe series na het weekend...

Sort Of S02 (dinsdag 25/07, NPO 3) Komische dramaserie over het leven van de non-binaire Sabi (Bilal Baig, tevens medebedenker en scenarist) die werkt in een café en daarnaast oppas is voor een drukbezet echtpaar. Bekijk de trailer.

Shetland S07 (woensdag 26/07, NPO 2) Misdaadserie over een detective (Douglas Henshall) die werkzaam is op de gelijknamige Schotse eilandengroep. Na dit zevende seizoen neemt de acteur afscheid van het personage. Lees de recensie.

Nog lopende series na het weekend...

Grantchester S07 (maandag 24/07, NPO 2) In een verpleeghuis wordt de hoofdzuster vermoord. Will en Geordie moeten achterhalen of twee vermiste bewoners ook slachtoffers zijn of de daders. Morgen volgt de laatste aflevering van het seizoen.

Dertigers S04 (maandag 24/07, NPO 3) Het is de begrafenis van de moeder van Saar. Carmen zoekt toenadering tot Lot. Alex en Elias twijfelen over het co-ouderschap, terwijl Nora ongeduldig op hun antwoord wacht. Lees ons interview.

De droom van de jeugd (woensdag 26/07, NPO 3) Het is nu 2005. Kick heeft een mooi gesprek met zijn kleindochter Charlie. Zij verliest zich in een drugsverslaving en trek in bij haar oom Frans. Max gaat op bezoek bij Hans. Lees de recensie.

Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!