Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
04-05-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1399 keer bekeken
  •  
Oorlogswinter

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels, met deze week op Bevrijdingsdag geen aflevering van Flikken Maastricht.

Nieuwe series dit weekend...

Das Boot S03 (vrijdag 05/10, NPO 2) Televisievervolg op de Duitse oorlogsklassieker van regisseur Wolfgang Petersen, waarbij de actie zich nu afspeelt in onder meer nazi-Duitsland, Groot-Brittannië en Portugal. Lees de recensie.

Van der Valk S03 (zaterdag 06/10, NPO 2) Engelstalige misdaadserie over een agent (Marc Warren) die werkt in Amsterdam. De eerste aflevering van seizoen drie draait om de moord een professionele ‘freerunner’. Lees de recensie.

Nog lopende series dit weekend...

Those Who Kill S04 (zaterdag 06/05, NPO 3) Jon blijkt een zoon te hebben en Alberte brengt Louise’s dekmantel in gevaar. Frederik ontdekt dat een oud-eigenaar van Breidablik is omgekomen bij een brand. Laatste twee episodes.

Arcadia (zondag 07/05, NPO 3) Milly wil in de buitenwereld afscheid nemen van Pieter. Alex levert haar schoonvader uit aan het Vizier. Harms ontdekt waarom de Ontrouwen Cas Wessels in leven hebben gehouden. Slotaflevering.

Films dit weekend...

Oorlogswinter (vrijdag 05/05, NPO 3) Oorlogsfilm van Martin Koolhoven (Brimstone) over een jongen (Martijn Lakemeier) die in de winter van ’44/‘45 betrokken raakt bij het verzet als hij stuit op een gewonde Britse piloot.

Nog lopende series na het weekend...

Cheaters (dinsdag 09/05, NPO 3) Het huwelijk van Fola en Zack zit in enorm zwaar weer. Zack krijgt vreselijk nieuws met betrekking tot zijn vader. Josh en Esther besluiten om haast te maken met hun huwelijk. Lees de recensie.

Dag & Nacht (woensdag 10/05, NPO 1) Jerry’s puberende zoon Sammie komt naar het ziekenhuis om lastige vragen te stellen. Stella’s moeder Vivi moet onder het mes en dit raakt Stella meer dan ze had verwacht. Lees ons interview.

Nieuwe series na het weekend…

1985 (donderdag 11/05, NPO 3) Historische dramaserie uit België waarin de terreur van de Bende van Nijvel wordt bezien vanuit drie jonge mensen: twee jonge aspirant-agenten en een vrouw die rechten gaat studeren. Lees hier meer.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!