Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Headhunters: Noorse misdaadserie komt in juni naar de NPO

  •  
17-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
14237 keer bekeken
  •  
Headhunters_hodejegerne_lillianjulsvik_03

De door het boek van Jo Nesbø - dat in 2011 verfilmd werd door Morten Tyldum - geïnspireerde serie volgt de gewiekste headhunter Roger Brown (Axel Bøyum).

Foto credit: Lillian Julsvik

Vanaf volgende maand kun je bij de NPO kijken naar de Noorse misdaadserie Headhunters: op 1 juni verschijnt de zesdelige reeks in zijn geheel op NPO Plus, terwijl de serie vanaf 3 juni te volgen is op NPO 3 en NPO Start. Headhunters speelt zich af in 2002 en volgt Roger Brown (Axel Bøyum), een 'corporate headhunter' die zich op slinkse wijze naar succes heeft gemanipuleerd. De gevolgen van zijn leugens vormen echter al snel een bedreiging voor zowel hemzelf als de mensen in zijn omgeving. Headhunters is afkomstig van regisseur Geir Henning Hopeland (Lilyhammer,The Lawyer), die het script schreef samen met Rolf-Magne G. Andersen (Magnus). Volgens de regisseur werd de serie 'geïnspireerd' door het gelijknamige boek van Jo Nesbø (Occupied), dat in 2011 werd verfilmd door Morten Tyldum (The Imitation Game).

Headhunters is vanaf zaterdag 3 juni te zien op NPO 3.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!